Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.146
- 72.774
- 5.188
Öyle bi adam yokEvet bir yere kadar fiziksel üstünlük lazım. Onu ortasaha 3'lusu ile yapmalıyız. Bize torrieranin yanına top ile mesafe kaydedecek ortasaha lazim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bi adam yokEvet bir yere kadar fiziksel üstünlük lazım. Onu ortasaha 3'lusu ile yapmalıyız. Bize torrieranin yanına top ile mesafe kaydedecek ortasaha lazim.
8 numara lazım diyorum. Dribling yapabilen, pas kalitesi iyi olanlardan.Öyle bi adam yok
Öyle bi adam yok işte biz alamayız, bizim taraftarın o tarzda istediği topçular 30dan başlıyor8 numara lazım diyorum. Dribling yapabilen, pas kalitesi iyi olanlardan.
Muradım senin olduğun yerde biz getir götürünü yaparız anca şiir gibisin@Onur Üründül O konuyu işin uzmanına soralım bence kanks yav![]()
Ekinlerin baş vermesi bekleniyormuşs.a.
dursuncular hala banlanmadı mı?
Eee ambarabat içinde belkide en az 10-12 istiyecekler. Bu mevki için 15 civarı net rakam çıkarsak, bence çok rahat alabiliriz.Öyle bi adam yok işte biz alamayız, bizim taraftarın o tarzda istediği topçular 30dan başlıyor
Ufuktanım amrabat a 5 bile çok, yeni olivieramız olur.Eee ambarabat içinde belkide en az 10-12 istiyecekler. Bu mevki için 15 civarı net rakam çıkarsak, bence çok rahat alabiliriz.
Zor o bütçelere hem dribling yapan hem top kapan hem pas yapabilen topçu bulamayız biz. Arasan bulursun da bizim scout ağıyla imkansızEee ambarabat içinde belkide en az 10-12 istiyecekler. Bu mevki için 15 civarı net rakam çıkarsak, bence çok rahat alabiliriz.
O kadar da düşük olmaz yahu. Belli bir kalitesi var. Ama bizim yapmamız gereken çift 6 olmamalı. O yüzden ambaratin alınmasını istememUfuktanım amrabat a 5 bile çok, yeni olivieramız olur.
Scout konusunda burada da çoğu zaman konuşulmuştu. Ekip oyuncu bulma konusunda gayet iyi. Fakat yönetimler şampiyonluk için daha garanti isimlere gidip, scout transferini ikinci plana atıyorlardı. Bu senede o bölge için tecrübeli birini alırız. Artık bekleyip göreceğiz. İnşallah düz bir 6 numara almazlar.Zor o bütçelere hem dribling yapan hem top kapan hem pas yapabilen topçu bulamayız biz. Arasan bulursun da bizim scout ağıyla imkansız
Baba aldık mı bizde Maldonado olur sana diyeyimO kadar da düşük olmaz yahu. Belli bir kalitesi var. Ama bizim yapmamız gereken çift 6 olmamalı. O yüzden ambaratin alınmasını istemem