Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam aksine. Avrupa için fazla ofansif kaçıyor daha sonraki mesajimda Real Madrid örneği verdim onların bazen dörtlü orta sahaya geçtikleri halde bizim bir tane sistem üzerinden devam etmemizi yanlış olduğunu anlattım. Türkiye'deki oyunumuz Avrupa için yetmiyor kısaca.
Alıntıladığım mesajını bir daha okursan, vurgu yaptığım ilk paragrafın benim anladığım gibi anlaşılması gerektiğini, sonraki paragrafın da bununla tümüyle çeliştiğini görürsün sanırım.

Manu' nun ciddi kiralama bedeli ödediği Amrabat ve hele Torreira' ya iki 'kazma' muamelesi yapanlardan olmadığını umuyorum. Torreira takımda rakipsiz, tartışmasız en iyi pasör...

Matt O’Riley ile ilgileniyomusuz Fener de istiyomus. (Bein)

Ali Koç itinin konusmalarini İngilizceye cevirip izletsinler, bir de Okan Buruk Erden Timur videolarini gostersinler, Mourinho falan dinlemez, bize gelir.

24/25 sezonu limitleri açıklansın o zaman yangın başlar, yöneticiler muhabirlere Şampiyonlar ligine kalırsak Fofana gibi isimleri söyletmeye başlatırlar o gün geldiğinde bariyerlere maruz kalma ihtimalimiz %50 olur.

Amrabat saglam topcu da hic istemiyorum tarzindan dolayi, boyle tek yonlu oyuncularla biz bir yere varamayiz Avrupa kupalarinda. Torreira olmasa tamam derdim yanina da baska birini alirdin Amrabat varken ama hem Torreira hem Amrabat olursa, klasik 4-2-3-1 olacagiz bu anlayis ile Avrupa'da basari zor.

Real Madrid bile zor maclarda iki hucumcu arkasinda 4 orta saha ile cikiyor. Bizde boyle birsey yok.
Katılıyorum .bizim eksik tarafımız öncelik ofansa dönük olması.Amrabat bildiğin stoper kafası.Geçilmez ortasaha olur ama ilerisi çok yanlız kalır .Bize öncelik ofans yanında defansta olur ise ballı kaymak olur.Amrabat ile Sanches yada Kaan ile Amrabat arasındaki extra farkı söylermisiniz lütfen?Hoca defansif özelliği edeniye istemiştir büyük ihtimalle.

En guzel oynadigimiz maclar Icardi'nin diri olup da orta sahada pas dagittigi zamanlardi. Onun da yedegi onemli olacak.

Matt O’Riley ile ilgileniyomusuz Fener de istiyomus. (Bein)

Ali Koç itinin konusmalarini İngilizceye cevirip izletsinler, bir de Okan Buruk Erden Timur videolarini gostersinler, Mourinho falan dinlemez, bize gelir.
TR'ye yolu düşmez. Frendrup yada Dominguez'e gitmemiz lazım. Nottingham'ın oyuncu satması lazımken Frendrup'ta milli takıma alınmadığı için piyasa olarak bizim seviyemizden çıkmamızken bundan yararlanıp ikiliden bir tanesini alalım. Sağ beke de Senaya yapsak çok iyi olurdu. Frendrup'u bilmem ama Dominguez bence listemizde var.

Topu kaptıktan sonra ok gibi rakip kaleye hücum edemiyorsak top kapmanın bir manası yok yani amrabata hayır

Yahu biz takım olarak sahada doğru durmaksak iki değil on tane 6 numara olsa ne olacak.Hiçbirşey değişmez.

Amrabat tabiki iyi oyuncu fakat ben tarzını beğenmiyorum.Çok düz geliyor bana.Ağır bir oyuncu sanki bir iki seneye oliveiradaki düşüş bundada olacakmış gibi geliyor.

O bölgeye daha atlet hızlı bir oyuncu almalıyız.

Torrerianın yanına iki tane zıpkın gibi adam almamız lazım.
Bu 10 numara saplantısını anlamakda zorluk çekiyorum.
O bölgeye doğru bir ofansif yönü güçlü 8 alırsanda katkı alırsın.Bizim üçlü orta sahaya dönmemiz lazım.

Okan hoca bu inadından vazgeçmeli.
Aksi taktirde avrupada hisran yaşamaya devam ederiz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sağ bek
orta saha
10 no
yedek forvet
yer kalırsa kanat

şl lig aşamasına kalma
şl'de 9-24 arası bir yerde bitirip playoff turuna kalış
lig şampiyonluğu
5. yıldız

= muazzam bir sezon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt