- 24 Temmuz 2021
- 12.934
- 5.068
- 663
Hocam size katılmıyorum bu konuda ben 25 yas üstüne gitmeyelim almayalım. zaniolo yu da paraya verelim ya da kalırZaiolo takas Amrabat + 10 milyon transferi olursa Cana/muslera olayı kadar karlı olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam size katılmıyorum bu konuda ben 25 yas üstüne gitmeyelim almayalım. zaniolo yu da paraya verelim ya da kalırZaiolo takas Amrabat + 10 milyon transferi olursa Cana/muslera olayı kadar karlı olur.
İcardi gelmemesi lazımdı bu düşünceye göreGeçen sezon 2700+ dakika süre almayan oyuncular yok hükmünde sayılmalı. Amrabat anca hamle oyuncusu olur.
EvetTransfer için mi?
Alıntıladığım mesajını bir daha okursan, vurgu yaptığım ilk paragrafın benim anladığım gibi anlaşılması gerektiğini, sonraki paragrafın da bununla tümüyle çeliştiğini görürsün sanırım.Tam aksine. Avrupa için fazla ofansif kaçıyor daha sonraki mesajimda Real Madrid örneği verdim onların bazen dörtlü orta sahaya geçtikleri halde bizim bir tane sistem üzerinden devam etmemizi yanlış olduğunu anlattım. Türkiye'deki oyunumuz Avrupa için yetmiyor kısaca.
Bir hesap etmem lazım
Katılıyorum .bizim eksik tarafımız öncelik ofansa dönük olması.Amrabat bildiğin stoper kafası.Geçilmez ortasaha olur ama ilerisi çok yanlız kalır .Bize öncelik ofans yanında defansta olur ise ballı kaymak olur.Amrabat ile Sanches yada Kaan ile Amrabat arasındaki extra farkı söylermisiniz lütfen?Hoca defansif özelliği edeniye istemiştir büyük ihtimalle.Amrabat saglam topcu da hic istemiyorum tarzindan dolayi, boyle tek yonlu oyuncularla biz bir yere varamayiz Avrupa kupalarinda. Torreira olmasa tamam derdim yanina da baska birini alirdin Amrabat varken ama hem Torreira hem Amrabat olursa, klasik 4-2-3-1 olacagiz bu anlayis ile Avrupa'da basari zor.
Real Madrid bile zor maclarda iki hucumcu arkasinda 4 orta saha ile cikiyor. Bizde boyle birsey yok.
TR'ye yolu düşmez. Frendrup yada Dominguez'e gitmemiz lazım. Nottingham'ın oyuncu satması lazımken Frendrup'ta milli takıma alınmadığı için piyasa olarak bizim seviyemizden çıkmamızken bundan yararlanıp ikiliden bir tanesini alalım. Sağ beke de Senaya yapsak çok iyi olurdu. Frendrup'u bilmem ama Dominguez bence listemizde var.Matt O’Riley ile ilgileniyomusuz Fener de istiyomus. (Bein)
Ali Koç itinin konusmalarini İngilizceye cevirip izletsinler, bir de Okan Buruk Erden Timur videolarini gostersinler, Mourinho falan dinlemez, bize gelir.
Topu kaptıktan sonra ok gibi rakip kaleye hücum edemiyorsak top kapmanın bir manası yok yani amrabata hayır