Metin Hasoğlu
Sarı Üye
- 29 Şubat 2024
- 395
- 225
- 63
Evet, beni onaylamış oldun. 2549 ile 2700 arasında sayısal muadillik var. 2700ün olayı ne? Yuvarlak olarak 30 maç.bak bu da Torreira
Ekli dosyayı görüntüle 246898
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet, beni onaylamış oldun. 2549 ile 2700 arasında sayısal muadillik var. 2700ün olayı ne? Yuvarlak olarak 30 maç.bak bu da Torreira
Ekli dosyayı görüntüle 246898
Evet, beni onaylamış oldun. 2549 ile 2700 arasında sayısal muadillik var.
Adam 8 no degil ztn. Ne sergiosu ne demirbayi yawAmrabat hatasını yapmayız umarım, Zaniola+10 milyon gibi haberlerini gördüm bugün. Asla dikine oynamıyor bu eleman, topu alır almaz sağa sola yolluyor, çalım beceresi de yok gol tehlikeside asla yaratamaz. Bunun yapabildiklerini oliveyra ve demirbayda yapıyor zaten. Aradağımız 8nr kesinlikle bu değil.
Anlatılmak istenileni mi anlayamıyorsun, polemik yapasın mı var?
sen Amrabat ı izlediğine emin misin?Amrabat hatasını yapmayız umarım, Zaniola+10 milyon gibi haberlerini gördüm bugün. Asla dikine oynamıyor bu eleman, topu alır almaz sağa sola yolluyor, çalım beceresi de yok gol tehlikeside asla yaratamaz. Bunun yapabildiklerini oliveyra ve demirbayda yapıyor zaten. Aradağımız 8nr kesinlikle bu değil.
Rasitsa Vibe aldım elemandan. Hatta ondan daha iyisi
2700 üstü diyorsun sen. Ben diyorum ki Torreira 2700 altı olarak gelmiş. Sonra kalkıp muadillik var dakikalarda diyorsun.Anlatılmak istenileni mi anlayamıyorsun, polemik yapasın mı var?
Angelino 2.800 oynayip gelmis2700 üstü diyorsun sen. Ben diyorum ki Torreira 2700 altı olarak gelmiş. Sonra kalkıp muadillik var dakikalarda diyorsun.
Neden 2700? Neyi baz alıyor olabilir 2700 dakika? Futbol maçı 90 dakika olduğuna göre yuvarlak hesap 30 maç. Torreira 35 maça çıkıp 2550 dakika oynamış. Bu benim dediğime mi örnek, senin ima etmeye çalıştığın gibi aksine mi?2700 üstü diyorsun sen. Ben diyorum ki Torreira 2700 altı olarak gelmiş. Sonra kalkıp muadillik var dakikalarda diyorsun.