Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat hatasını yapmayız umarım, Zaniola+10 milyon gibi haberlerini gördüm bugün. Asla dikine oynamıyor bu eleman, topu alır almaz sağa sola yolluyor, çalım beceresi de yok gol tehlikeside asla yaratamaz. Bunun yapabildiklerini oliveyra ve demirbayda yapıyor zaten. Aradağımız 8nr kesinlikle bu değil.
Adam 8 no degil ztn. Ne sergiosu ne demirbayi yaw

Amrabat hatasını yapmayız umarım, Zaniola+10 milyon gibi haberlerini gördüm bugün. Asla dikine oynamıyor bu eleman, topu alır almaz sağa sola yolluyor, çalım beceresi de yok gol tehlikeside asla yaratamaz. Bunun yapabildiklerini oliveyra ve demirbayda yapıyor zaten. Aradağımız 8nr kesinlikle bu değil.
sen Amrabat ı izlediğine emin misin?

Amrabat ihtimali bana mantıksız gelmiyor. Okan hoca geçen sezon Torreira'nın yanına başta Paredes en son ise Vecino olmak üzere bu tarzda defansif ağırlıklı bir oyuncu istemişti. Avrupa maçlarında orta sahada defansif yükü sadece Torreira ile yüklenemeyiz, Mesela ligde yediğimiz gol sayısı 26 iken ŞL gruplarında sadece 6 maçta 13 gol yemişiz yani ligdekinin yarısı. Amrabat-Torreira Avrupa özelinde son derece mantıklı bir ikili olur lig içinde özellikle zor maçlarda büyük avantaj getirir kolay maçlarda da zaten hayli hayli oynarlar. Amrabat açısından bakılırsa Galatasaray'ın Avrupa'ya katılan bir takım olması oldukça önemli bir kriterdir ayrıca eğer kalırsa Ziyech ve Torreira faktörü var buraya sıcak bakması için birçok sebep var.

2700 üstü diyorsun sen. Ben diyorum ki Torreira 2700 altı olarak gelmiş. Sonra kalkıp muadillik var dakikalarda diyorsun.
Neden 2700? Neyi baz alıyor olabilir 2700 dakika? Futbol maçı 90 dakika olduğuna göre yuvarlak hesap 30 maç. Torreira 35 maça çıkıp 2550 dakika oynamış. Bu benim dediğime mi örnek, senin ima etmeye çalıştığın gibi aksine mi?

Martial veya o tarzda isimli bir forvetten ziyade biraz daha gelişime açık genç bir isim düşünülebilir. Mesela benim önerim Twente'den Boadu olurdu. Hem genç hem potansiyeli var hemde yedek kalmayı sorun etmeyecek bir isim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt