Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 22.939
- 11.427
- 1.223
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feramuzum hem sen hem de @Melikşah Aydoğan şeyimi rahatlatıyorsunuz içimiÇalışmalar devam ediyor
golden çok - top taşıma - ortada kalabalık ve pas trafiği bol olan takım istemindeyim. onlar olursa tüm takımdan skor katkısı alırsın.çok takılmayın gol sayısına
selçuk'un melo'nun 10ar gollü sezonu var. doğru kurguda berkan dahi 3 maçta 2 gol attı.
takım düzgün kurulsun gol bulunur, ilerde 4 tane gole yakın adam olacak ztn her türlü
amrabata oyuncu tarzı olarak ben de çok sıcak değilim ama sonra aklıma bu geliyor razı oluyorumgolden çok - top taşıma - ortada kalabalık ve pas trafiği bol olan takım istemindeyim. onlar olursa tüm takımdan skor katkısı alırsın.
en yüük eksik o - top kaybında ortsahamız sdece torreiraya emanet - o atağa katılmışsa hurra stoperlerin deparında hataları izliyoruz.
ya da hücumda ver ziyech ya da bey y ada kereme - götürürlerse götürsünler. Tek istasyonları Mertensti o da zorlandı sayılır.
şunun çözüm bulması lazım - Torreira'yı 8 e atan mantalite bence doğru değil - çok iyi dribblingi yok aban göre torreiranın
Biz mi aliyoruz AzizimMelo, Lemina profilinde biri alınması gerekirken Ambrabat konuşuluyor. Yapmayın etmeyin
bu konuyla takımı-transferi - saha içini karıştırmıyorum ben yaamrabata oyuncu tarzı olarak ben de çok sıcak değilim ama sonra aklıma bu geliyor razı oluyorum
Cok konusuyon dilini koparirim1 ertan
2 sen
Kemalim De Sanctis 'imm almamız gereken profil bana göre Melo ve Lemina gibi olmalı. Ambrabat geleceğine Berkan 'a şans verelim en azından Ambrabat kadar ağır değil. Yine de Maho aman Kemal ağam sen ne dersen o olsun, gülon gurban sanaaBiz mi aliyoruz Azizim
kumbedi son durum?Amrabatla görüşmeler tıkandı
Listede bile yokkumbedi son durum?
Bunun gibi bir kadronun kurulmasiyla mertens ne alaka kolpacım.
Sayın Erden Timur mu olmuş şimdiAli Koç: ''Ağustos ayında çevreme 'Şubat ayını bekleyin, Galatasaray'da çalkantalı dönemler olacak.' demiştim. Herkese başkanlık sözü verilmiş. Anladığım kadarıyla içerde ciddi sıkıntılar olmuş. Sayın Erden Timur konuları anlattı, eminim diğer taraf da anlatacaktır. (HaberTürk)
Bu herife bilgi aktaranın kim olduğunu bilmek istiyorum