Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok takılmayın gol sayısına

selçuk'un melo'nun 10ar gollü sezonu var. doğru kurguda berkan dahi 3 maçta 2 gol attı.

takım düzgün kurulsun gol bulunur, ilerde 4 tane gole yakın adam olacak ztn her türlü
golden çok - top taşıma - ortada kalabalık ve pas trafiği bol olan takım istemindeyim. onlar olursa tüm takımdan skor katkısı alırsın.

en yüük eksik o - top kaybında ortsahamız sdece torreiraya emanet - o atağa katılmışsa hurra stoperlerin deparında hataları izliyoruz.

ya da hücumda ver ziyech ya da bey y ada kereme - götürürlerse götürsünler. Tek istasyonları Mertensti o da zorlandı sayılır.

şunun çözüm bulması lazım - Torreira'yı 8 e atan mantalite bence doğru değil - çok iyi dribblingi yok aban göre torreiranın.

basit ya Melo - Selçuk ilişkisini Torreira ile yapacak 8 - kıvrak top kullanan birazda şutu olan ofansif OS lazım.

golden çok - top taşıma - ortada kalabalık ve pas trafiği bol olan takım istemindeyim. onlar olursa tüm takımdan skor katkısı alırsın.

en yüük eksik o - top kaybında ortsahamız sdece torreiraya emanet - o atağa katılmışsa hurra stoperlerin deparında hataları izliyoruz.

ya da hücumda ver ziyech ya da bey y ada kereme - götürürlerse götürsünler. Tek istasyonları Mertensti o da zorlandı sayılır.

şunun çözüm bulması lazım - Torreira'yı 8 e atan mantalite bence doğru değil - çok iyi dribblingi yok aban göre torreiranın
amrabata oyuncu tarzı olarak ben de çok sıcak değilim ama sonra aklıma bu geliyor razı oluyorum

1717665081469.png

amrabata oyuncu tarzı olarak ben de çok sıcak değilim ama sonra aklıma bu geliyor razı oluyorum

bu konuyla takımı-transferi - saha içini karıştırmıyorum ben ya

sonuçta bahsettiğimiz herkes galatasaraylı - başarıszlık istemezler.

Yönetim konusu bende ayrı - sadece taraftarı sakinleştirme adına gereksiz para saçmasınlar yeterli bana. bahsettiğin kıstas Florya konusunda en büyük endişem ama.

şampiyon olsakta olmasakta yönetim ile sahadaki başarıyı hep ayırıyorum ben.

Ali Koç: ''Ağustos ayında çevreme 'Şubat ayını bekleyin, Galatasaray'da çalkantalı dönemler olacak.' demiştim. Herkese başkanlık sözü verilmiş. Anladığım kadarıyla içerde ciddi sıkıntılar olmuş. Sayın Erden Timur konuları anlattı, eminim diğer taraf da anlatacaktır. (HaberTürk)

Bu herife bilgi aktaranın kim olduğunu bilmek istiyorum
Sayın Erden Timur mu olmuş şimdi

tivitter ve gazete medyası tüm manchesteri bize yazıyor ...

maşallah yav salla da salla .

bu arada dönem 24 Haziranda açılıyor - öncesinde resmi açıklama zten olmaz.

edit : gerçi yok ya real Mbappe bastı bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt