Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[Sky Sports News] Six Premier League clubs face having to sell players before the end of June to comply with profit and sustainability rules. Sky Sports News understands Chelsea, Aston Villa, Newcastle, Everton, Nottingham Forest and Leicester City are the clubs under pressure

para olsa şunlardan bi kaç adam alsak ucuza
bizde nakit para yok bunlara nakit lazım

Hep Amkarbat diye yazan bir üye var di. O bu transfer olursa baya sevinir herhalde.

Lemina neden isteniyor?
Lemina sakatlığını atlatmış. Bu sezonda gayet iyi oynamış. Liverpool ile adı geciyordu. Leminadan ziyade bize onun profilinde oyuncu lazım. Yanlış zamanda formamizi giydi. Onun defanstan topu alıp dribling ile top çıkarması harikaydi. Ambarat yerine imkan varsa leminayi her türlü almalıyız.

Vah kulubü kapatalım
Alakası yok mevcut yönetime bu anlamda güvenmiyorum sadece bunu anlatmaya çalıştım. Sen neye göre bukadar umutlusun bu yönetimden söylersen bende öğrenmiş olurum belkide bakış açımı değiştiririm. Laf sokmak bu konuda boş birşey olarak kalıyo maalesef. Mesela senin beklentin ne öğrenmek istiyorum

Lemina sakatlığını atlatmış. Bu sezonda gayet iyi oynamış. Liverpool ile adı geciyordu. Leminadan ziyade bize onun profilinde oyuncu lazım. Yanlış zamanda formamizi giydi. Onun defanstan topu alıp dribling ile top çıkarması harikaydi. Ambarat yerine imkan varsa leminayi her türlü almalıyız.

Demek Erden Timur'un yerine bu Nihat dalkavuğunu öne atacaklar.

Kimdir necidir bilmem ama "İcardi kişilerin oyuncusu değil" demek kolay. Önemli olan ondan aynı performansı alabilmek. Tabi o zannediyor ki bu işler kurumsallık ile çözülür falan filan. En son vizyon başkanları da öyle diyordu kurumsallık cart curt. Sonra takımı yol ortasında bırakıp kaçtı.

Bu sene zor geçecek. Okan Hoca 2 yılda bir çok şeyi ispatladı saha içinde. Bu sefer çok daha farklı bir yönden ispat gerekiyor. Florya'nın sevk ve idaresi. Aslında görevi değil ama FT gibi o da bunları organize etmek zorunda kalacak. FT'ye kızanlar şimdi belki biraz daha iyi anlamıştır durumları diye umuyorum.
Erden Timur yerine Hatipoğulu'nu koyacaklar. Bu kişi transfer dönemleri olunca bir kaç yere çıkar bir kaç yere açıklama artık reklamını falan mı yapmak için bilmiyorum.

Zaninin piyasa değeri 25 civarıdır

Amrabat+10m =zaniolo demek amrabata 15m değer biçmek demek

Sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalmış birine,hele ki o oyuncu amrabatsa,dengeleri değiştirecek biri değilse,yaşı 28 se ve kuzey afrikalıysa kimse 15m falan vermez

Değil temiz iş enayiliktir bu

Dursun yarın sevgili gsliler 15m euroya amrabatı değil boğaz köprüsünü aldım h.o dese daha az kerizlenmiş oluruz
Neye göre 25, kim belirliyor bunu?

Satıcı malına istediği değeri biçebilir ama esas piyasa değerini alıcıların teklifi belirler. Sarı siteye 1 milyonluk aracın için 1,5 milyon yazar ve aklın sıra taviz vermezsen, yıllarca arabana biner veya garajda çürütürsün mesela. 20-25 milyon veren varsa takas filan beklenmez.

Okan Hocanın oyun formatında Zaniolo için uygun bir mevki yok, adamın burada zaten gözü yok! Başka yağlı müşteri çıkmazsa 10 milyona bile satmak zorunda kalırsın; benim tahminim 15 civarına Serie A ya döneceği yönünde, fazladan alınacak her centi kar görürüm.

Daha kötüsü Yusuf Demir için söz konusu. Kazığı yedin diye piyasasını 6 milyon olarak belirlersen, sözleşmesini kiralamalarla tamamlar, sonra da elin kolunu sallaya sallaya çektirip gider. Talibi çıkarsa 1,5-2 milyonluk bir teklife anında çakar geçerim şahsen. Borsa tabiriyle zarar realizasyonu veya kolu kesmek yani; bunu yapmazsan gangren gövdeyi götürür...

Toreira savunma önünde tek 6 olarak oynamak istediğini söylemişti öyle rahat ediyomuş,çift 6 işi bence yaş

Hazır mertens kulübeye çekiliyoken 10 no yerine 8 alıp,tor + çift 8le mi oynasak

Avrupa maçlarında çok rahat ederiz,ligde de çok artısı olur kompaktlık anlamında ama hocamızın taktiksel esnekliği malesef hiç yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt