Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
motzohooooo
Ayılmadılar ki dahaH’eaber yok mu
Yarın mazbata var. Ya yarın yada ondan sonraki gün yönetim içinde görevlendirmeler belli olacak tabi Sportif AŞ olmayacak daha çok basket, voleybol, kadın futbol, basın sözcüsü vb gibi. Sportif AŞ'de görevdekiler istifa ekstra bir görevden alma olmadıkça devam edecekler. Haberler Haziran'ın ilk haftasından sonra gelmeye başlar başlarsa. Mesela tekrar yetki alınması gerekiyorsa Haziran ayında bir yetki Genel Kurul'u görebiliriz. Yine bir ara bu dijital projenin sanırım yeni App'ın lansmanı olacak yine. Yani daha çok erken en az 2 hafta pek bir şey olmayacaktır.H’eaber yok mu
Sağ beke alayım japonumu Nagatomo'nun bir telefonuna bakar
Hala 8 numara isteyenleri goruyorum sasiriyorum. 4-2-3-1 duzeninde devam edeceksek bu takima cigersiz savunma yonu agir basan ikinci bir Torreira sart oglu sart. Bizi orta sahayi yari ciddi her takim isik hiziyla gecti bu yil. Orta sahaya yeni bi Sergio ve Demirbay vakasi gereksiz. Ilkay'in oluru varsa oynamasi gereken tek yer Mertens'in bolgesi.
Nagatomo bunların Atatürk'ü gibi bişi ikna edercok kulup istiyor
Casemiro ya ne dersin admirimGenduzi düzgün bir karakter değil istediği kadar iyi topçu olsun.
Kadrolardan silelim. Tottenham’daki Sarr gibi birini bulalım
Sağ beke alayım japonumu Nagatomo'nun bir telefonuna bakar
Ayağı da biraz iyi olmalı, hatlar arası veya anahtar pas atabilmeli. Locatelli, Hojberg gibi bir daha iyi olur sanki.Ozaman bize palacedeki Cheick Doucore lazim
Ayağı da biraz iyi olmalı, hatlar arası veya anahtar pas atabilmeli. Locatelli, Hojberg gibi bir daha iyi olur sanki.
Ben isimli bir oyuncudan ziyade maaşı düşük, bonservis vereceğimiz ismini belki pek duymadığımız bir isim gelsin isterim.Hayalim zaten Hoghberg, ve bence realist bir secim
1 senesi kalmis, soyle 8-12m euro arasi alinabilir bence, davinson gibi
Ben isimli bir oyuncudan ziyade maaşı düşük, bonservis vereceğimiz ismini belki pek duymadığımız bir isim gelsin isterim.