Yani hepsi eder de Oğuz Aydın ilk sezonunda daha bir fazla eder diye düşünüyorum. Ama hem Yunus hem de gelirse Yusuf'lar rotasyonda 2. sıradaki ilk adam olmayı beklerler. Mesela Yunus geçen sene Tete-Ziyech-Zaha gelince, e bir de BAY olduğu için "ben gidicem, bana sıra gelmez" dedi. Benzer bir durum olursa yine gitmek isteyebilir. Montella da muhtemelen milli takıma alırım ama oynaman lazım falan demiştir buna. O yüzden Yunus, örneğin Ziyech'in arkasındaki ilk isim olarak görülmek ister. Ziyech'in de istikrar sorunları olduğunu bildiği için o rol onu peşinen hayli memnun eder. Ancak bir de Yusuf Sarı falan gelirse şimdi Ziyech olmadığında hangimiz öncelikli olur diye bilemeyeceği için yine madem öyle ben gideyim diyebilir. Ama mesela Oğuz Aydın gelirse Okan Hoca "sen önceliğimsin, onu yavaş yavaş ısındıracağım, bir de zaten farklı tarzda oyuncularsınız, o solda da oynuyor" diyerek ikna eder, ki zaten Oğuz'la rekabette en azından ilk sezonda öne çıkacağına da inanır. Aynı şekilde Oğuz da biraz sabırlı olmayı kabul ederek gelir diye tahmin ediyorum. Seni BAY'ın alternatifi olarak ısındıracağız. Teklifler de geliyor kendisi için, sabreder ve çok çalışırsan ileride yavaş yavaş onun rolünü alabilirsin diye motive edeceğiz.