Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12 yabancımız şöyle olmalı:
Muslera
Boey tipi Sağ Bek
Nelsson
Sanchez
Köhn
Torreira
Melo tipi 6 Numara
Torreira'yı yedekleyecek 8 Numara
Ziyech
Mertens
Icardi
9 da oynayabilecek 10 numara (Mertens'in ve Icardi'nin yedeği)

12 yabancımız şöyle olmalı:
Muslera
Boey tipi Sağ Bek
Nelsson
Sanchez
Köhn
Torreira
Melo tipi 6 Numara
Torreira'yı yedekleyecek 8 Numara

Ziyech
Mertens
Icardi
9 da oynayabilecek 10 numara (Mertens'in ve Icardi'nin yedeği)
Yerliler de şöyle olmalı:

Günay
A.kerim
Emin Bayram
Yerli Sol Bek
Yerli Sağ Bek
(Kaan orta saha yedeği olmalı. Bek için yetersiz)
Berkan
Kaan
Eyüp
Akman's
Gökdeniz
Barış
Oğuz Aydın
Yunus Akgün
Santrafor

4 yerli, 4 yabancı ile transfer sezonu kapatılır. Diğer oyunculardan mümkün oldukça para kazanarak vedalaşmamız önemli...

İngiltere'den dönecek Yunus Akgün'e bir şans daha vermeyi benzer tarzdaki Yusuf'lara şans vermekten daha çok tercih ederim. Belki fizik olarak bir tık üste çıkmıştır, daha önemlisi belki mental anlamda bir tık olgunlaşmıştır. Daha oldukça genç zaten. Bence çok aşırı iyi bir teklif gelmezse tutalım bu çocuğu. Altyapı çıkışlı olması da ekstra ve kayda değer bir avantaj. Bir de Leicester'da da zaman zaman 10 numara falan gibi kullanıldı galiba, orada oynaması da bence avantaj 10 numara rotasyonumuzun kısmen soru işareti olacağını düşünerek...

Oğuz Aydın mesela daha farklı tarzda daha Barış Alper gibi bir oyuncu. Hem Yunus'u tutup hem onu almak mantıklı. Yunus'la ADS'lilerin rolleri çok üst üste biniyor sanki. Ziyech gibi teknik yaratıcılık pas vs lazım olduğunda Yunus oynar. BAY gibi enerji, atletizm, koşu, savunma arkası vs lazım olunca da Oğuz girer, solda da oynar ayrıca. Üstelik ilk sezondan rotasyonda Yunus kadar rol oynamayı da beklemez herhalde. Biraz ısındıra ısındıra oynatılmayı kabul eder muhtemelen. BAY gibi geliştirmemiz için daha süremiz olur. Gerçi şimdi baktım yaşı 23'müş (ben daha 20 civarı sanıyordum) ama herhalde bir tık daha mütevazi kafada gelir ADS'den geleceklere kıyasla...

Son düzenleme:
İngiltere'den dönecek Yunus Akgün'e bir şans daha vermeyi benzer tarzdaki Yusuf'lara şans vermekten daha çok tercih ederim. Belki fizik olarak bir tık üste çıkmıştır, daha önemlisi belki mental anlamda bir tık olgunlaşmıştır. Daha oldukça genç zaten. Bence çok aşırı iyi bir teklif gelmezse tutalım bu çocuğu. Altyapı çıkışlı olması da ekstra ve kayda değer bir avantaj. Bir de Leicester'da da zaman zaman 10 numara falan gibi kullanıldı galiba, orada oynaması da bence avantaj 10 numara rotasyonumuzun kısmen soru işareti olacağını düşünerek...

Oğuz Aydın mesela daha farklı tarzda daha Barış Alper gibi bir oyuncu. Hem Yunus'u tutup hem onu almak mantıklı. Yunus'la ADS'lilerin rolleri çok üst üste biniyor sanki. Ziyech gibi teknik yaratıcılık pas vs lazım olduğunda Yunus oynar. Enerji, atletizm, koşu, savunma arkası vs lazım olunca da Oğuz girer, solda da oynar ayrıca. Üstelik ilk sezondan rotasyonda Yunus kadar rol oynamayı da beklemez herhalde. Biraz ısındıra ısındıra oynatılmayı kabul eder muhtemelen. BAY gibi geliştirmemiz için daha süremiz olur. Gerçi şimdi baktım yaşı 23'müş (ben daha 20 civarı sanıyordum) ama herhalde bir tık daha mütevazi kafada gelir ADS'den geleceklere kıyasla...
Yunus yedekte oturur sorun etmez , oyuna girip bol bol asist golde yapar , bence faydalı olacaktır

Yurtiçinden yerli topçuya o paralar verilmez.
İki yıl önce Abdülkerim transferine nasıl bakıyordun? 28 yaşına gelmiş, son iki sezona kadar dikkat çekememiş, oradan oraya kiralık gezmiş bir stopere 3 milyon bonservis ödenmesini istememişsindir herhalde. O Abdülkerim FB ye gitmiş olsaydı, şu an üst üste ikinci şampiyonluğu kim kutluyor olurdu sence?..

Yunus yedekte oturur sorun etmez , oyuna girip bol bol asist golde yapar , bence faydalı olacaktır

Yani hepsi eder de Oğuz Aydın ilk sezonunda daha bir fazla eder diye düşünüyorum. Ama hem Yunus hem de gelirse Yusuf'lar rotasyonda 2. sıradaki ilk adam olmayı beklerler. Mesela Yunus geçen sene Tete-Ziyech-Zaha gelince, e bir de BAY olduğu için "ben gidicem, bana sıra gelmez" dedi. Benzer bir durum olursa yine gitmek isteyebilir. Montella da muhtemelen milli takıma alırım ama oynaman lazım falan demiştir buna. O yüzden Yunus, örneğin Ziyech'in arkasındaki ilk isim olarak görülmek ister. Ziyech'in de istikrar sorunları olduğunu bildiği için o rol onu peşinen hayli memnun eder. Ancak bir de Yusuf Sarı falan gelirse şimdi Ziyech olmadığında hangimiz öncelikli olur diye bilemeyeceği için yine madem öyle ben gideyim diyebilir. Ama mesela Oğuz Aydın gelirse Okan Hoca "sen önceliğimsin, onu yavaş yavaş ısındıracağım, bir de zaten farklı tarzda oyuncularsınız, o solda da oynuyor" diyerek ikna eder, ki zaten Oğuz'la rekabette en azından ilk sezonda öne çıkacağına da inanır. Aynı şekilde Oğuz da biraz sabırlı olmayı kabul ederek gelir diye tahmin ediyorum. Seni BAY'ın alternatifi olarak ısındıracağız. Teklifler de geliyor kendisi için, sabreder ve çok çalışırsan ileride yavaş yavaş onun rolünü alabilirsin diye motive edeceğiz.

İki yıl önce Abdülkerim transferine nasıl bakıyordun? 28 yaşına gelmiş, son iki sezona kadar dikkat çekememiş, oradan oraya kiralık gezmiş bir stopere 3 milyon bonservis ödenmesini istememişsindir herhalde. O Abdülkerim FB ye gitmiş olsaydı, şu an üst üste ikinci şampiyonluğu kim kutluyor olurdu sence?..
Hücum oyuncusu üzerinden bakmak daha mantıklı olur. Çünkü hücum tarafında Barış dışında tam on ikiden vurduk diyeceğimiz bir transfer gözükmüyor. Belki de şu an ben hatırlamıyorumdur. Gerçi Oğuz'un en büyük artısı AZ ve Buca altyapısı görmüş olmasıdır. O yüzden tamamen negatif de değilim. Sadece bonservis hususunda abartıya kaçılmaması gerekir.

Yani hepsi eder de Oğuz Aydın ilk sezonunda daha bir fazla eder diye düşünüyorum. Ama hem Yunus hem de gelirse Yusuf'lar rotasyonda 2. sıradaki ilk adam olmayı beklerler. Mesela Yunus geçen sene Tete-Ziyech-Zaha gelince, e bir de BAY olduğu için "ben gidicem, bana sıra gelmez" dedi. Benzer bir durum olursa yine gitmek isteyebilir. Montella da muhtemelen milli takıma alırım ama oynaman lazım falan demiştir buna. O yüzden Yunus, örneğin Ziyech'in arkasındaki ilk isim olarak görülmek ister. Ziyech'in de istikrar sorunları olduğunu bildiği için o rol onu peşinen hayli memnun eder. Ancak bir de Yusuf Sarı falan gelirse şimdi Ziyech olmadığında hangimiz öncelikli olur diye bilemeyeceği için yine madem öyle ben gideyim diyebilir. Ama mesela Oğuz Aydın gelirse Okan Hoca "sen önceliğimsin, onu yavaş yavaş ısındıracağım, bir de zaten farklı tarzda oyuncularsınız, o solda da oynuyor" diyerek ikna eder, ki zaten Oğuz'la rekabette en azından ilk sezonda öne çıkacağına da inanır. Aynı şekilde Oğuz da biraz sabırlı olmayı kabul ederek gelir diye tahmin ediyorum. Seni BAY'ın alternatifi olarak ısındıracağız. Teklifler de geliyor kendisi için, sabreder ve çok çalışırsan ileride yavaş yavaş onun rolünü alabilirsin diye motive edeceğiz.
Tete Ziyech Zaha en az ikisi gidecek gibi , belkide teklife göre üçüde gidebilir , abi düşünsene bunlar gitmiş Yusuf Sarı gelmiş 🤮

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt