- 20 Haziran 2011
- 60.745
- 68.964
- 4.758
Cevaplarınızı post altına quote ediniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hata yok aslında. Yazarken Cem Yılmaz' ın ''N'oldu yaram'' adlı şaheseri benim de aklımdan geçmişti1 an postu garip 1 şekilde okudum.
tamamen benim hatam![]()
Galatasaray, Barcelona'nın yıldızı İlkay Gündoğan ile önümüzdeki günlerde yüz yüze görüşecek.
Sarı-Kırmızılılar yaz transfer döneminde İlkay için şartları zorlayacak. @SalimmanavSağ bekte bir parfümcümüz vardı bu sezon.Parfüm markası gibi
Müthiş olur Mertens'in oyun zekasına nasıl hayransak İlkay'da cuk oturur.
Cevaplarınızı post altına quote ediniz
Daha genç olsa da bu sezonki Mertens kadar enerji katamaz ama kilit pas ve şut açısından çok daha tehditkar bir oyuncu. Yetersiz kaldığımız set hücumuna en iyi katkı verecek oyunculardan biri...İlkay'ı alalım ama gözünüzü seveyim 8 numara olarak planlamayalım artık onu. 10 numara gibi düşünelim. Arada bir ligde falan 8 oynar tabi ama artık 34 yaşında adamdan sezon boyunca Torreira yanında tempo yapmasını beklemeyelim. Set oyununda ceza sahası çevresindeki oyun zekasından, sürpriz ceza sahası girişlerinden, verkaçlarından falan yararlanmaya odaklanalım. Elbette oradan da savunmaya katkı verir Mertens gibi ama Torreira yanındaki ikinci dinamik adam başkası olsun...
Benle ne alaka lan@Barış Savaş sapık bu herif
''Kabul eden de bahane arıyordur'' diyebilir miyiz?kabul etmeyen yumuşakdır
Her sene zorluyoruz. Gelecekse gelsinGalatasaray, Barcelona'nın yıldızı İlkay Gündoğan ile önümüzdeki günlerde yüz yüze görüşecek.
Sarı-Kırmızılılar yaz transfer döneminde İlkay için şartları zorlayacak. @Salimmanav