Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skorer'de Araplar Kereme 7,5 bize 10 milyon üstü teklif yapacakmis diyor. Nevzat onlar icin yazmiyormuydu?

Ilk teklifleri 10,5 falan olursa, 15e cekilir o fiyat.

Kulüp oyuncuya takınca bir şekilde alıyor Amrabat gelirse sürpriz olmaz hatta Zaniolo üstünden de olabilir.

Yine başladınız kolpaya bir bok biliyormuş gibi
Zaten suan transfer olmaz ki millet bosuna konusacak tum hafta.

Millet egleniyor, bir kismi yarin milli takima gidiyor. Yoneticiler bu hafta izin yapar zaten biraz kendilerine gelmek icin. Ne transferi ? Daha Erden Timur devam edecek mi bile belli degil mesela..

Zaha, vinicius, Aurier , ndombele , Oliveira ile tez ayrılık

Tete ile köhn teklif varsa satış yoksa kiralanmalı

Kerem Aktürkoğlu satıldı muhtemelen güzel oldu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şu nöbette her türlü tivit - etkileşim manyağı heriflerin spamleri ve emojilerini paylaşarak heriflere destek vermeyelim lütfen.

Tier mı yapıyoruz - başka bir şey mi bilmiyorum ama inşallah gerekenleride yönetim çat çat halleder kampa kadar-sakız gibi uzadıkça saçmalıyor tivitter muhabirleri.

Amrabat-Toreira-Mertens (ofansif 8)

Onu bunu bilmem bizim ligde 2 sağlam orta sahan olacak ..Gönül daha iyisini ister ama ben amrabata hayır demem şu durumda

bu sene biraz daha fizik olarak güçlü oyuncular tercih edelim.. barış alper kesin kalmalı.. son maçların tüm kenar toplarını kendi getirdi hemen hemen..

Zaten suan transfer olmaz ki millet bosuna konusacak tum hafta.

Millet egleniyor, bir kismi yarin milli takima gidiyor. Yoneticiler bu hafta izin yapar zaten biraz kendilerine gelmek icin. Ne transferi ? Daha Erden Timur devam edecek mi bile belli degil mesela..
nası yani

yazılanlar gercek degil mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt