Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.410
- 49.794
- 3.133
Nelsson'a her an Türk Malı'ndaki Erman'ın çıldırıp 1 anda inme inmesi gelecek gibi hissediyom ben kanks yav2 sinin birden gidecegini sanmıyorum reis bırakmayız birini

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelsson'a her an Türk Malı'ndaki Erman'ın çıldırıp 1 anda inme inmesi gelecek gibi hissediyom ben kanks yav2 sinin birden gidecegini sanmıyorum reis bırakmayız birini
şampiyonluk stresi yordu gerçekten şöyle aralıkta kopmalı bi 7.lik fena olmaz
aramız nasılşampiyonluk stresi yordu gerçekten şöyle aralıkta kopmalı bi 7.lik fena olmaz
herif sol beki de yedekliyor komiserim.
ne kdr fiyat çekerler ne diyorsun
Aha tam bunu yazacaktım Hollandalı oyuncu istemiyorum diye...Hollanda'dan oyuncu almayın.
Bizim maçlarda ve city maçlarında iyiydi sonrasını bilmiyorumGezen tavuk gibi heryerde , iki bektede oynuyor ama pişmesi lazım
10 civarı isterler bence sol beklerini de 10 üstü sattılar İtalya'ya
Yok hocam o kadarda değil aam , bence Davinson daha donanımlıNelsson'a her an Türk Malı'ndaki Erman'ın çıldırıp 1 anda inme inmesi gelecek gibi hissediyom ben kanks yav![]()
Kronik değil mi o yavKanat forvet olarak ben free Martial la ilgilenecegimizi düsünüyorum, heleki zaha veya tete den cikarsak
Bizim maçlarda ve city maçlarında iyiydi sonrasını bilmiyorum![]()
Tank paleti gibi adam ya. Çok ağır olmaz mi?Burnley düştü galiba. Olur mu?
![]()
Sander Berge - Oyuncu profili 25/26
Sander Berge, 27, Norveç ➤ Fulham FC, 2024'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 25.00 mil. € ➤ * 14 Şub 1998, Bærum, Norveçwww.transfermarkt.com.tr