Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.698
- 94.815
- 4.978
Ben keşkül gibi oldum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben keşkül gibi oldum
Yeminle şu an heyecanı geçti bile. Artık başka şeyler lazımBeyler şampiyonluk beni artık sarmıyor
Beyler şampiyonluk beni artık sarmıyor
Burnley düştü galiba. Olur mu?
![]()
Sander Berge - Oyuncu profili 25/26
Sander Berge, 27, Norveç ➤ Fulham FC, 2024'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 25.00 mil. € ➤ * 14 Şub 1998, Bærum, Norveçwww.transfermarkt.com.tr
Avrupa da kupa alma zamani geldi, bak ozaman nasil deliriyozBeyler şampiyonluk beni artık sarmıyor
niye lan? 13 e almışlar
Bugün yolda hanımla konuştuk önümüzdeki sezon totemi değiştirelim diye. Artık fantaziden totem değişikliği falan düşünüyoruz. Bir doygunluk geldi mi sana da kemalim? Sürekli ağlama fener falan yeni aksiyonlar lazım gibiBeyler şampiyonluk beni artık sarmıyor
Zaha’yı EPL’ye 6-8 milyon Euro’ya
Mhy'i şişeye oturtalım nasıl fantazi amaBugün yolda hanımla konuştuk önümüzdeki sezon totemi değiştirelim diye. Artık fantaziden totem değişikliği falan düşünüyoruz. Bir doygunluk geldi mi sana da kemalim? Sürekli ağlama fener falan yeni aksiyonlar lazım gibi
İşte şimdi tavuk göğsü kıvamına geldim. Çok yaşa Metin başkan aradığım transfer nöbeti transfer bütçesi postunu ilk sen attınZaha’yı EPL’ye 6-8 milyon Euro’ya
Ziyech’i 6-8 milyon Euro’ya araplara
Kerem’i 10-12’ye Avrupa’ya
Nelsson’u 20’ye italya, ingiltere ve ispanyaya
Satıp Emin Bayram’ı stoper rotasyonuna sokup CL gelirini de ekleyip 50-60 milyon Euroluk bir transfer bütçesi oluşursa, bazılarını satın alma opsiyonlu kiralayarak olabilir sanki.
olur olur yerizZaha’yı EPL’ye 6-8 milyon Euro’ya
Ziyech’i 6-8 milyon Euro’ya araplara
Kerem’i 10-12’ye Avrupa’ya
Nelsson’u 20’ye italya, ingiltere ve ispanyaya
Satıp Emin Bayram’ı stoper rotasyonuna sokup CL gelirini de ekleyip 50-60 milyon Euroluk bir transfer bütçesi oluşursa, bazılarını satın alma opsiyonlu kiralayarak olabilir sanki.
Yeni bir Challenge gibi mi ErayimBugün yolda hanımla konuştuk önümüzdeki sezon totemi değiştirelim diye. Artık fantaziden totem değişikliği falan düşünüyoruz. Bir doygunluk geldi mi sana da kemalim? Sürekli ağlama fener falan yeni aksiyonlar lazım gibi
Takas yoluyla Messiyi verseler ne dersin EnisimGelecek sene ligin en büyük dünya yıldızı süperstar transferi fit icardi olur başkası yalan. Bu seneki fiziksel hali hayal kırıklığı yaşattı. Artık şu adamı adam gibi tedavi etsinler
Aynen abi Avrupa aksiyonunun zamanı geldi gibi sanki. Artık lig şampiyonluğuna baksana rakip bile hayali şampiyonlukla cevap falan veriyor. Bir Avrupa kupasi alıp toplu katliam zamanı gibiYeni bir Challenge gibi mi Erayim
Canın cehenneme hobbit derimTakas yoluyla Messiyi verseler ne dersin Enisim