Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ndombele'yi amiens'te oynarken bulacaktık örneğin. lyon aldı, kullandı deli gibi fiyata epl'ye çaktı.
bildiğin bire bir boey örneği yahu. ok bu çok büyük bir şans işi de aynı zamanda ama bazı oyuncular kendini belli ediyor yahu. iyice araştırmak lazım.
O ndombelenin kendi kendine yaptıgi bir sey reis 25 yasinda bir futbolcu bitmis olamaz yani 2 sene futbol oynayıp.

16 Temmuz Euro 2024 bitiyor
fenerin transfer hoca vs için bu turnuva dışında politika izlemesi lazım.

23 temmuzda patlayabilirler , yeni dönem yönetimleri daha yola çıkmadan tekeri patlak başlar.

O ndombelenin kendi kendine yaptıgi bir sey reis 25 yasinda bir futbolcu bitmis olamaz yani 2 sene futbol oynayıp.
formunun düşmesine vb demiyorum yahu. başlangıç noktasını diyorum. o da ribery gibi fr alt liginde estiriyordu. lyon'dan önceki aşamada işte koparabilsek müthiş olacaktı onu diyorum. sonrasını değil.

23 temmuzda patlayabilirler , yeni dönem yönetimleri daha yola çıkmadan tekeri patlak başlar.
Fener Mourinho ile anlaşırsa sil baştan kadro kurulacak.

bu tür hocalar paket halinde geliyor.

Mou imza attığı an menajeri Türkiye'ye iner

formunun düşmesine vb demiyorum yahu. başlangıç noktasını diyorum. o da ribery gibi fr alt liginde estiriyordu. lyon'dan önceki aşamada işte koparabilsek müthiş olacaktı onu diyorum. sonrasını değil.
Evet ama orada da farklı olmayabilirdi çunku orhan uluca da bahsetmisti o zaman ki videosunda tottenham a giderken amiens deki halini gazetecinin arastırdıgını ve gamsız vs oldugunu yani lyon daki hali şans eseri bile olabilir herif icin degişik bir tip ndombele

onların bir de kurul 9'una ertelenirse, bildiğin yeni yönetimin yetki alması vb derken haziran ortası olacak neredeyse. hele bir de değişiklik olursa (ki ben ali koç'un seçilememesini çok zor görüyorum), ancak bir de değişiklik olursa, kulüpteki çaycısından futbolcusuna bildiğin köklü bir değişiklik olması muhtemel olacağından, fb gerçekten temmuz'da patlayabilir.

E peki sormazlarmi bu sene yapılan transferler ne olacak?maliyeti ne olacak?
Bilemem ama çoğu gider.

Sil baştan kadro kurulacağına adım gibi eminim

hoca jorge mendesle çalışıyor sanırım

En son beşiktaşı öpmüştü.

Bilemem ama çoğu gider.

Sil baştan kadro kurulacağına adım gibi eminim

hoca jorge mendesle çalışıyor sanırım

En son beşiktaşı öpmüştü.
Aziz dolandırılılıyor olabilir reis mourinho yerine baskası kendini öyle tanıtmış olup yaşlı adam sonuçta .d çünkü transfer aşıgı mou hiç gerek yok transfere demiş :asd:

La adam 35 ine gelecek. 40 ında mi gelsin
gelmez ulan gelmez. kevin de bruyne de 33üne girecek. sene sonu free agent. o da gelmez mesela. 35'inde de gelmez.

yaş konu değil burada. herif hala bildiğin üst düzey oynuyor ula.

tek bir ihtimal gslı olması falan diyeceğim ama yok aga gelmez.

Keşke şartları oluşsa 10 numaraya Griezmann olsa...

Aziz dolandırılılıyor olabilir reis mourinho yerine baskası kendini öyle tanıtmış olup yaşlı adam sonuçta .d çünkü transfer aşıgı mou hiç gerek yok transfere demiş :asd:
Kim diyor @Berat Ulucan mı? Onu goygoy için yazmıştı diye biliyorum. Sende trole gelmişsin reis

gelmez ulan gelmez. kevin de bruyne de 33üne girecek. sene sonu free agent. o da gelmez mesela. 35'inde de gelmez.

yaş konu değil burada. herif hala bildiğin üst düzey oynuyor ula.

tek bir ihtimal gslı olması falan diyeceğim ama yok aga gelmez.
Gsliyim diyorsa gelsin. ben gelirdim mesela

Hoca 9 yıldır şampiyon olamıyor. Fenerle tek ortak noktaları burası olabilir :d

Ali Koç seçilirse kimi getirecek acaba o da mı Mou ile görüşmüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt