Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca 9 yıldır şampiyon olamıyor. Fenerle tek ortak noktaları burası olabilir :d

Ali Koç seçilirse kimi getirecek acaba o da mı Mou ile görüşmüş
Pioli ile görüşüp onu moudan iyi hoca diye pazarlatmıştı trollerine en son ama iso bizi yendi ya onunlada devam edebilir gibi geliyor o yuzden.

Barca'da acayip top oynamış. Şu attığı paslari 2 senedir Oliveira atamadı. Demirbaydan bu sene çok güzel paslar hatırlamıyorum. İlkay demek level atlamak demek.

Fener Mourinho ile anlaşırsa sil baştan kadro kurulacak.

bu tür hocalar paket halinde geliyor.

Mou imza attığı an menajeri Türkiye'ye iner

İnşallah öyle birşey olur ama ben sanmıyorum ali koç ve kartal devam eder gibi . fenerin mevcut kadrosu gayet iyi birkaç takviye lazım .. ferdi-fred-ciku-samuel-irfan-ismail-batshuayi omurgasını korurlarsa seneye de bela olurlar

Eger yanlis ve eksik anlamadiysam Manu, Ambarat'i almasaydi 20 civarina biz alacaktik.
Bu durumda 20 - 25 milyonluk isimleri tartisabiliriz.

Guendouzi’yi gözümüzde çok büyütüyoruz. Ne Arsenal, ne Marsilya ne de Lazio’da ahım şahım top oynamadı. Büyük beklentiye girip hayal kırıklığına uğrarız sonra

Guenduzi tam bizim ligin topçusu bence ..arsenalde ilk dönemini iyi biliyorum bir türlü o eşiği aşamadı hatta toreirayla aynı zamanlarda alındı yanilmiyorsam.. Fransa'da da inişli çıkışlıydi mental olarak bir problemi olduğu çok acik..
İtalya ligi pek izlemem bu sezon SLde bayerne karşı izledim sadece harika oynamıştı ..

Baktığımızda Toreiranin da Arsenal ve fiorentona karnesi pek parlak değil ama burada efsane oldu..Guenduzi güçlü mücadeleci ayrıca baya da agresif takımı sahiplenirse başka şeyler izletir.. Dikine de gidebiliyor hayal olacak elbet ama

Toreira- Guenduzi
İlkay

3lusu inanilmaz olurdu

...................................Muslera..................................
Yabancı......... Sanchez.............Apo...............Köhn
..........................Yabancı........Torreira.......................
......Zaniolo................Mertens........................Barış
.....................................İcardi.....................................

.......................................Günay................................
Kaan Ayhan.....Nelsson.........Emin................Yerli
...........................Berkan.......Demirbay.....................
....Yunus.........Ziyech/Yusuf Yazıcı............Kerem
................................Zaha/Yerli................................

İşe yaramayanları gönder kadroyu koru , 2-3 nokta atışıyla devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt