Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Köhn biraz gelişme ile bizi götürebilecek bir sol bek maaşı çok uygun. Sattık diyelim 8'e yerini düşük maaş, uygun yaşta kimi getirebiliriz? Sol bekte de oyuncu bulmak kolay değil. Köhn hücumda iyi katkılar veriyor, son maçta da asisti yaptı. Defansı biraz öğrenmesi ve fiziksel temas ile oynamayı öğrenip ona başlaması lazım bunu yaparsa bizi çok rahat götürür. Sağ beke de tempolu ama daha defansif Senaya gibi birini alırsak birbirlerini de iyi tamamlar.

Herhangi bir transfer calismasi yapildigini düsünmüyorum

Sezonu bayagi gec acacagiz cünkü avrupa macimiz 20 agustos da oynanacak

Lig de 9 agustos da baslayacak yanlis hatirlamiyorsam

14 haziran da avrupa sampiyonasi basliyor

Final ise 14 temmuz da

Avrupa sampiyonasindan sonra transfer calismalarina baslariz

Ilk transferler temmuz ayinin son haftasi takima katilir

Lig basladiktan sonra cl play off’u öncesi de son takviyeleri yapariz diye düsünüyorum

Yani haziran ayinda herhangi bir gelisme olmaz bana göre

Allah aşkına uyuyun
IMG_2760.webp

Herhangi bir transfer calismasi yapildigini düsünmüyorum

Sezonu bayagi gec acacagiz cünkü avrupa macimiz 20 agustos da oynanacak

Lig de 9 agustos da baslayacak yanlis hatirlamiyorsam

14 haziran da avrupa sampiyonasi basliyor

Final ise 14 temmuz da

Avrupa sampiyonasindan sonra transfer calismalarina baslariz

Ilk transferler temmuz ayinin son haftasi takima katilir

Lig basladiktan sonra cl play off’u öncesi de son takviyeleri yapariz diye düsünüyorum

Yani haziran ayindan herhangi bir gelisme olmaz bana göre
Baba CL play off daki rakipler koyar geçeriz diyebileceğimiz rakipler değil. Biz işi sağlama almamız lazım. Sağ bek, sol bek 8 ve 10 numara gelip takıma adapte edilmeli.

Ertan Süzgün: "Kerem'e Arabistan'dan inanılmaz yüksek maaşlı teklif geldi ama Kerem orayı pek düşünmüyor Avrupa'dan kulüp bakıyorlar."

Gökhan Gül Torreira'nın arkasında güzel alternatif olabilir. Keza Yasin'de iyi topçu. Lakin şu Kasımpaşa bu iki oyuncuya 15 20 milyondan kapıyı açar. Ha fener isterse ikisini 5 milyona direkt verir. Şerefsizler.
Öyle bir şey mümkün değil. Sen bir kulübün başkanı ve hele Ciner gibi direkt sahibi olsan, başka bir kulübün teklif ettiğinin 1/3 fiyatına GS ye verir misin oyuncunu? Vedat Muric, İrfan Can Kahveci transferlerinde olduğu gibi, yakın teklifler arasında bir tarafı seçersin en fazla. FB nin teklif ettiğinden net 1 milyon fazlasını versek, her ikisi de GS forması giyerdi...

İngiltere görmüş bir Yunus'a tekrardan şans verilebilir.

Psg'den Fabian Ruiz veya Carlos Soler nasıl olur?

Şu herifi de Davinson ve Nelsson ayrılığına karşılık takip etmekte fayda var. Bu sezon iki maçta göz ucuyla baktım da bizon gibi güçlüydü. Gerçi bu şerefsiz Alman kulüpleri sözleşme bitimine 1 sene dahi kalsa uçuk ücretler isteyebiliyorlar.

Hem de solak gelsin. Bunu daha cüzi miktara bitirebiliriz.

Gökhan Gül Torreira'nın arkasında güzel alternatif olabilir. Keza Yasin'de iyi topçu. Lakin şu Kasımpaşa bu iki oyuncuya 15 20 milyondan kapıyı açar. Ha fener isterse ikisini 5 milyona direkt verir. Şerefsizler.

Hesabı kime verdi bu? Ya da FM mi oynamaya başladın

Oliviera nın satışında kolaylık sağlamak kadar alana müzik sistemi de bedava olmalı. Orda da çalsın oynasın, bütün sene öyle geçirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt