- 17 Ağustos 2009
- 44.120
- 33.212
- 3.448
Bize ligin 3-4 ayı performans verecek oyuncu değil, Torreira ve Nelsson gibi sezon boyu katkı verecek istikrarlı topçular lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize ligin 3-4 ayı performans verecek oyuncu değil Torreira ve Nelsson gibi sezon boyu katkı veren istikrarlı topçular lazım.
Neden olmasın, Galatasaray'ın as oyuncusu sonuçta8-10 verirler mi zannetmiyorum
Mecbur oynuyo, baska sol bek yokNeden olmasın, Galatasaray'ın as oyuncusu sonuçta

Akanım Köhn e talip varsa kar edilecekse yollanmalı. Avrupa'da bokoto yemişişko oluruzMecbur oynuyo, baska sol bek yok![]()
Baba CL play off daki rakipler koyar geçeriz diyebileceğimiz rakipler değil. Biz işi sağlama almamız lazım. Sağ bek, sol bek 8 ve 10 numara gelip takıma adapte edilmeli.Herhangi bir transfer calismasi yapildigini düsünmüyorum
Sezonu bayagi gec acacagiz cünkü avrupa macimiz 20 agustos da oynanacak
Lig de 9 agustos da baslayacak yanlis hatirlamiyorsam
14 haziran da avrupa sampiyonasi basliyor
Final ise 14 temmuz da
Avrupa sampiyonasindan sonra transfer calismalarina baslariz
Ilk transferler temmuz ayinin son haftasi takima katilir
Lig basladiktan sonra cl play off’u öncesi de son takviyeleri yapariz diye düsünüyorum
Yani haziran ayindan herhangi bir gelisme olmaz bana göre
Muradım forumun yarısı Burcu Özberk konusunda F5 yapıyor şuan, telakkuzdayızAllah aşkına uyuyun
Öyle bir şey mümkün değil. Sen bir kulübün başkanı ve hele Ciner gibi direkt sahibi olsan, başka bir kulübün teklif ettiğinin 1/3 fiyatına GS ye verir misin oyuncunu? Vedat Muric, İrfan Can Kahveci transferlerinde olduğu gibi, yakın teklifler arasında bir tarafı seçersin en fazla. FB nin teklif ettiğinden net 1 milyon fazlasını versek, her ikisi de GS forması giyerdi...Gökhan Gül Torreira'nın arkasında güzel alternatif olabilir. Keza Yasin'de iyi topçu. Lakin şu Kasımpaşa bu iki oyuncuya 15 20 milyondan kapıyı açar. Ha fener isterse ikisini 5 milyona direkt verir. Şerefsizler.
Evet yetersiz üstad, iyi teklif gelirse satariz herhalde. Kalsa da sorun degil maasi düsük as sol bek alirsak, ki almamiz sart, köhn yedek olabilir.Akanım Köhn e talip varsa kar edilecekse yollanmalı. Avrupa'da bokoto yemişişko oluruz
Fatih Demireli 10 a satar Gökenim, kutupta yaz gibimNeden olmasın, Galatasaray'ın as oyuncusu sonuçta
Şiir gibi konuştun akanım, seni ayakta alkışlıyorum şak şak şakEvet yetersiz üstad, iyi teklif gelirse satariz herhalde. Kalsa da sorun degil maasi düsük as sol bek alirsak, ki almamiz sart, köhn yedek olabilir.
İngiltere görmüş bir Yunus'a tekrardan şans verilebilir.
Psg'den Fabian Ruiz veya Carlos Soler nasıl olur?
Şu herifi de Davinson ve Nelsson ayrılığına karşılık takip etmekte fayda var. Bu sezon iki maçta göz ucuyla baktım da bizon gibi güçlüydü. Gerçi bu şerefsiz Alman kulüpleri sözleşme bitimine 1 sene dahi kalsa uçuk ücretler isteyebiliyorlar.
![]()
Maxence Lacroix - Oyuncu profili 25/26
Maxence Lacroix, 26, Fransa ➤ Crystal Palace, 2024'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 50.00 mil. € ➤ * 6 Nis 2000, Villeneuve-Saint-Georges, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Hem de solak gelsin. Bunu daha cüzi miktara bitirebiliriz.
![]()
Lilian Brassier - Oyuncu profili 25/26
Lilian Brassier, 26, Fransa ➤ Stade Rennes, 2025'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 12.00 mil. € ➤ * 2 Kas 1999, Argenteuil, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Gökhan Gül Torreira'nın arkasında güzel alternatif olabilir. Keza Yasin'de iyi topçu. Lakin şu Kasımpaşa bu iki oyuncuya 15 20 milyondan kapıyı açar. Ha fener isterse ikisini 5 milyona direkt verir. Şerefsizler.
Sahi @Oğuzhan Sesko kime verdi samim, senden duyunca şaşırdım ben deHesabı kime verdi bu? Ya da FM mi oynamaya başladın