Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kac tane iyi gelir elde edecek satis yapacagiz belli. Umarim yerlerine yine 30a dayanmis yüksek maasli adamlarin pesinden kosmayiz.
Bu sezon rekor gelir elde edebiliriz gibime geliyor

Kerem
Zaniolo
Nelsson
Davinson
Ziyech
Köhn
Hatta Baris bile olabilir
(HEPSI AYNI ANDA DEGIL TABI)

Cok farkli bir gelir ortaya cikabilir

Bu sezon rekor gelir elde edebiliriz gibime geliyor

Kerem
Zaniolo
Nelsson
Davinson
Ziyech
Köhn
Hatta Baris bile olabilir
(HEPSI AYNI ANDA DEGIL TABI)

Cok farkli bir gelir ortaya cikabilir
Kerem 15
Zaniolo 20
Nelsson 15
Davinson 30
Ziyech 10
Köhn 10
Barış 30
Boey 30
---------------------
Toplam: 160 m euro

Muhtemelen Erencani alacaz.

Oguz icin de ugrasilacagini dusunuyorum
Yedek yerli forvet olması lazım bu sene yokluğunu çektik ya Erencan ya da Bertuğ olur.

Bence Oğuz Aydın transferi için Kerem'in gitme ihtimalini bildiğimiz için çoktan anlaştık diye düşünüyorum Barış kalırsa sol kanat Oğuz Aydın sağ kanat inanılmaz bir tempo olur.

herkes tek ortasaha yazıyor ama bu takıma 2 tane ortasaha alınması lazım 3 kulvarı sadece torreira ve transfer kaldıramaz
Torreira
Transfer
Berkan
Demirbay

5.orta saha olarak Berkan veya Demirbay'i yazamazsin.
Eyüp kiraya verilirse bir yerli oyuncu gelir + Kaan Ayhan ön liberoda kullanabilir bazi maclarda.

Lig bittiği için artık futbolculara sallayabilirim

zaha
ndombele
tete
vinicius
olivera

haydi yolunza gidin bir daha hiç dönmeyin

köhn
nelson

iyi teklif varsa gönerilmeliler artık

nelsona ayıp ederiz yine yollamazsak

davinson-abdulkerim ikilisini artık oturtmamız lazım futbolumuzun gelişmesini istiyorsak
yanlarınada emin ile bir tane yedek olmayı kabul edecek bir kaptan stoper alınmalı sol ayaklı

Nelson 15
Zaniolo 10-12
Kerem 15
Zaha 6-7
Tete 5-6

50-55m euro satışımız var gibi bu yaz.

Gökdeniz özelinde demiyorumda barışında yaptıgı 2 sene once farkli bir sey degildi :asd:
Barış için her zaman dedim 1 kez bu çocuk kötü demedim potansiyeli olduğu baştan belliydi ama Gökdeniz için aynısını mümkün değil demem fiziksel olarak Barış gibi hiçbir zaman olamaz süper ligde başarısız olup bir alt lige düştüyse o çocuktan kolay kolay olmaz.

fb oğuz aydın'ı ne yapacak? tonla para gömdükleri cengiz ve irfancan var o pozisyonda. gerçi fener bu. 30 yıldır aynı kafa ile yönetiliyor. bu yüzden de başarılı olamıyor bir türlü.
Major görevlerinden beri bizi etkileme olduğu için sokağa ataralar - illa bir şey yapmalrına gerek yok nede olsa. Kaç yerli ezmişlerdir bugüne kadar.

Nelsonu 15 e satsak gecen sene satardık teteyi de 5 e satmayız aşırı olucu bir fiyat listesi yapmıssın genel anlamda rtaş

Gayet gerçekçi bir liste bence. Teteyle Zahadan çıkmak istediğimizi sağır sultan bile biliyor çok yüksek teklifler geleceğini düşünmüyorum.Nelson oyuncu profili olarak çok yüksek paralar edecek bir stoper değil bu sene bence performans olarak Davinson'un önündeydi ama Davinson'a çok daha yüksek teklifler gelebilir

abi ceylanı ürkütmeyin enayi bulmuşuz ver 12ye gitsin zaten 3-5 maç sonra adamlar anlar nasıl bir ihale aldıklarını.

bunlar Türkiye ligi şampiyonu olmak için Finansal Fairplay'e falan uymayacaklar bu sene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt