- 6 Eylül 2014
- 93.088
- 64.089
- 4.488
Ben savaşan oyuncuya laf etmem. Hata yapabilir sorun değil. Topu kaptırıp topun peşinden kosmayan adamlar var onlar gitsin yeterlimerak etme seneye de ona bok atar taraftar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben savaşan oyuncuya laf etmem. Hata yapabilir sorun değil. Topu kaptırıp topun peşinden kosmayan adamlar var onlar gitsin yeterlimerak etme seneye de ona bok atar taraftar.
Emin Bayram + yeni yabanci transfer.Yedekleri kim olur.
Eyüp eyüpspordaşunu ve berkayı çekip eyüpspora kiralamak lazım
eyüpü ve kazımcanıda ben olsam verirdim eyüpspora
arda yapar bunlardan birşey
Sagol üzümlü kekim.Sana katılıyorum topcudan anliyon
Yabancı olmaz gibi. 12 yabancı olayı var Kaan varEmin Bayram + yeni yabanci transfer.
Olur, 3 tane turk stoper olmaz bizde cunku. Bu sezon gorduk bunu zaten. Iki yabanci stoper oyle yada boyle kadroda bulunmali.Yabancı olmaz gibi. 12 yabancı olayı var
(3) Kulüpler birinci fıkrada öngörülen A Takım Listesine yazılan Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu bulunmayan futbolculara ilaveten; 2023 – 2024 Sezonunda Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan ülkelerinin vatandaşı olarak A Takım Listesine yazılan 1 futbolcuyu ve Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu bulunmamakla birlikte Türk Vatandaşlığı veya mavi kart sahibi olarak A Takım Listesine yazdıkları 1 futbolcuyu sözleşme süreleri sonuna kadar müktesep hakları sebebiyle Madde 2’nin e fıkrası kapsamında A Takım Listesine yazabilirler. Bu futbolcuların sözleşmelerinin sona ermesi halinde; uzatma, sözleşme yenileme ve diğer kulüplerle imzalayacakları sözleşmeler A Milli Takımda oynama uygunluğu bulunmayan futbolcu kapsamında tescil edilecek ve A Takım Listesine bu doğrultuda yazılacaktır.
b) A Takım Listesinde yer alacak en az 14 futbolcunun, Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğuna sahip futbolcu olması zorunludur. Bununla birlikte listeye yazılmasına izin verilen yabancı uyruklu futbolcular dışında A Takım Listesine yazılacak tüm futbolcuların yukarıdaki 1 nci maddenin 3. fıkrası hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğuna sahip olması zorunludur. Yukarıda belirtilen futbolcular açısından 15 Haziran 2015 tarihinden önce başka ülke A Milli Futbol Takımlarını tercih etmiş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı futbolcular bakımından Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu şartı aranmaz. Türk vatandaşlığına sonradan geçen yabancılar ise, başka ülkelerin A Milli Futbol Takımında oynamamış olmaları kaydı ile vatandaşlığa kabul için yapmış oldukları ilk müracaat tarihinden itibaren beş yıl geçtikten sonra ve Türkiye Genç Milli Takımlarının herhangi bir yaş kategorisinin en az bir resmi müsabakasında oynamış olmaları koşulu ile bu kapsamda listeye yazılabilirler.
gelecek sezon için umudum 0
erden timursuz, dursun özbek yönetimi
cenk ergün transferleri..
geçmiş olsun bize
Eyüp eyüpsporda
Aynen öyle Aziz'im, Berkan bile fark bu konuda fark yaratabiliyor dikine top sürdüğü zaman rakibin merkezini deliyor oraya kaliteli biri sınıf atlatır.2 senedir Torreira yanında aşırı ağır oyuncularla oynadık; Oliviera ve Demirbay. Torrira kadar çabuk dikine gidebilen bir oyun almak zorundayız.
Arkadaşlar 32 yaşında casemiroya burun mu kıvırıyonuz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Barışın yerini doldurabilecek yerlisi bırak yabancı bile zor bulursun.Barış Alper satılamaz. Ne zaman yerini dolduracak yerli bulunur ozaman gider