Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocayada helal olsun şu camiada orası burası ayrı oynamayan tek yönetici kendisi kulupde

Bu sene kendi transferlerini kendi yapabilme hakkına erişti bence

Erden Timurada hayatında başarılar dilerim

Bizi sattı !!!!!

Galatasaray kişilerden büyüktür

bu ne ya çocuk oarkı gibi

keremin ayrı tafraları erdenin ayrı

gs gsde olur biter sahipsiz kalmaz gs

yanlış yere tepki gösteriyosun abi
erden de farkında değil mi ne kadar sevildiğinden, sayıldığından
demek ki iğrenç bir taraf var içerde tüm bunlara rağmen adamı uzaklaştıran, üstüne şampiyon olmuşken
küstüm oynamıyorum tarzı bir hareket değil yani bence erden baskanın yaptığı,

Yav Emin 2 aydir sakatmis. Hic görmemistim. Umarim kampa hazir olur. Ben Emin hazirlik maclarinda belki ilk 11 stoperlerimizi zorlar diye bekliyordum.

tamam çok sevdik vallah kırmızı çizgimdide

bu neyin kafası iki üç tane yaşlı bunağın lafına gittiğini hiç sanmıyorum

sağol herşey için hadi eyvallah

birde senin nazınlamı uğraşacağız

bu kadar sevgi saygıyı görmezden gelip
devam etmiyorsan ben altında başka bir hesap ararım
Yahu adam Türkiye'nin en büyük ailesinin bir üyesi tarafından tehdit edildi açık açık

Ne 3-5 kişiden bahsediyorsun masoncum

Az biraz insaf yaa

min 3 mio yıllık 4 senelik de kontrat vermek için heyecandan ölüyor şu an

qqqqqqqqqqq.webp

saçma sapan maddeler eklemeye gerek yok, cebe girecek parayı arttırması lazım yönetimin. kerem ballon dor kazanırsa, la liga’da gol kralı olursa, sociedad şampiyon olursa gibi maddelerle doldurmayın abicm içini şu transferin.

alın 15m, tamamdır

Erencan oguz, can keles 3lusunden 2sini cekmemiz lzm. Emin de kalmali bu sezon artik. Metehan 1 sezon daha kiralik

Kasimpasada yasin var ona da salca olmak lzm ama cok para isterler yaw.
Dün Ertan'ı dinledim Can Keleş için masada yokmuşuz Trabzonspor ve beşiktaş istiyormuş.

Oğuz konusunda bize oluru var.

Yasin Özcan'ı beşiktaş istiyormuş 7 m euro fiyat çekmişler ama peşin fiyata 4.5 civarına düşer diyordu ama beşiktaş'ın o kadar bütçesi yokmuş.

yanlış yere tepki gösteriyosun abi
erden de farkında değil mi ne kadar sevildiğinden, sayıldığından
demek ki iğrenç bir taraf var içerde tüm bunlara rağmen adamı uzaklaştıran, üstüne şampiyon olmuşken
küstüm oynamıyorum tarzı bir hareket değil yani bence erden baskanın yaptığı,

ya iki üç tane bunak yüzünden milyonları yok sayıyorsa tepkim erden timura olur benim

ulan kendimden bliyorum karı olsam kesin verirdim yani öyle böyle kırmızı çizgimdi erden timur benim

ama bu çocukca tavırlara gelemem

bu kulubun zenginliğidir hıncal uluçlar, hayri kozaklar, taner aşkınlar
herşeye düz bakan bu bunakların değerini bilemez

Semih Güler
Oğuz Aydın
Yusuf Sarı
Emirhan İlkhan

Mükemmel bir yerli operasyonu olur

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim gibi takımlar da iyi yerlilerin olmazsa hiç bir alanda başarılı olamazsın sadece günlük başarı alır oturur yeni seneyi beklersin.Başarıdan kasıt yerel ligi almak değil sonuçta kuruluş amacımız belli.

Barış berkan abdülkerim gibi kendini takıma adayacak iş ahlakı yüksek yerliler öncelikle şart.

8 numara için orkun kökçü düşünülebilir.Benfica da sanki pek olmadı onun işi.Onun dışında stoper de davinson veya nelsondan biri gidecekse merih demiral ya da bizim oğlan ozana bakılabilir.

Oğuz aydın ve yusuf sarıyı da paket yapar alırdım.İkisi de hırslı ve altyapıları sağlam oyuncular.İkisi de hamle oyuncusu olarak fena olmaz.

İcardiye alternatif o olmadığı zaman aratmayacak bir santrafor özellikle de savunma arkası koşuları iyi atabilen bir golcü bakılabilir.Piyasası düşmüşken serdar azmoun veya fiorentina da umduğunu bulamayan mbala nzola da iyi gelebilir.İki oyuncu da durağan oynamayan savunmayı yıpratabilen oyuncular

Sağ bek için zeki çelik yedeği dubois işimizi görür bence ya da bayern oynatmayı düşünmüyorsa boeyi kiralayalım :)

Aurier,ndombili ve vinicius kiralıktı zaten gidiyorlar bir de zaha tete ve s.oliveira dan kurtulursak güzel olur.

Hayırlısı olsun.Geçen sezon ki gibi saçma toplara girmeden başarıya aç,sorun çıkarmayan,dayanıklılık ve oyun zekaları yüksek topçular alırız umarım.Seneye çok daha zor olacak.

Dün Ertan'ı dinledim Can Keleş için masada yokmuşuz Trabzonspor ve beşiktaş istiyormuş.

Oğuz konusunda bize oluru var.

Yasin Özcan'ı beşiktaş istiyormuş 7 m euro fiyat çekmişler ama peşin fiyata 4.5 civarına düşer diyordu ama beşiktaş'ın o kadar bütçesi yokmuş.
Yasin mühim 1 isim. Sol ayakli. Hem stoperi yedekler hem de bekle rekabete girer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt