- 6 Eylül 2014
- 93.088
- 64.088
- 4.488
GS i seven Gsin yanında olurGalatasaray kişilerden büyüktür
bu ne ya çocuk oarkı gibi
keremin ayrı tafraları erdenin ayrı
gs gsde olur biter sahipsiz kalmaz gs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GS i seven Gsin yanında olurGalatasaray kişilerden büyüktür
Çoğu maçta Torreira dan sonra en çok koşan Kerem'e mi bu sözün?Ben savaşan oyuncuya laf etmem. Hata yapabilir sorun değil. Topu kaptırıp topun peşinden kosmayan adamlar var onlar gitsin yeterli
Umudum Berkan ikisinden de daha çabuk bu özelliği bile fark ettirdi.Aynen öyle Aziz'im, Berkan bile fark bu konuda fark yaratabiliyor dikine top sürdüğü zaman rakibin merkezini deliyor oraya kaliteli biri sınıf atlatır.
Hopdedik AzizkaanUmudum Berkan ikisinden de daha çabuk bu özelliği bile fark ettirdi.
Galatasaray kişilerden büyüktür
Kolpam bu işler durumuna Dj yazmak ile olmuyor beHopdedik Azizkaan
Muhtemelen Taha yurt dışına transfer yapar.
Yahu adam Türkiye'nin en büyük ailesinin bir üyesi tarafından tehdit edildi açık açıktamam çok sevdik vallah kırmızı çizgimdide
bu neyin kafası iki üç tane yaşlı bunağın lafına gittiğini hiç sanmıyorum
sağol herşey için hadi eyvallah
birde senin nazınlamı uğraşacağız
bu kadar sevgi saygıyı görmezden gelip
devam etmiyorsan ben altında başka bir hesap ararım
Boşa koşmuş demekki biz gormedikÇoğu maçta Torreira dan sonra en çok koşan Kerem'e mi bu sözün?
Dün Ertan'ı dinledim Can Keleş için masada yokmuşuz Trabzonspor ve beşiktaş istiyormuş.Erencan oguz, can keles 3lusunden 2sini cekmemiz lzm. Emin de kalmali bu sezon artik. Metehan 1 sezon daha kiralik
Kasimpasada yasin var ona da salca olmak lzm ama cok para isterler yaw.
yanlış yere tepki gösteriyosun abi
erden de farkında değil mi ne kadar sevildiğinden, sayıldığından
demek ki iğrenç bir taraf var içerde tüm bunlara rağmen adamı uzaklaştıran, üstüne şampiyon olmuşken
küstüm oynamıyorum tarzı bir hareket değil yani bence erden baskanın yaptığı,
he boşa koşmuş. Şu istatistikte bir oyuncu alsak yere göğe sığdaramazsınBoşa koşmuş demekki biz gormedik
Yasin mühim 1 isim. Sol ayakli. Hem stoperi yedekler hem de bekle rekabete girer.Dün Ertan'ı dinledim Can Keleş için masada yokmuşuz Trabzonspor ve beşiktaş istiyormuş.
Oğuz konusunda bize oluru var.
Yasin Özcan'ı beşiktaş istiyormuş 7 m euro fiyat çekmişler ama peşin fiyata 4.5 civarına düşer diyordu ama beşiktaş'ın o kadar bütçesi yokmuş.