Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya iki üç tane bunak yüzünden milyonları yok sayıyorsa tepkim erden timura olur benim

ulan kendimden bliyorum karı olsam kesin verirdim yani öyle böyle kırmızı çizgimdi erden timur benim

ama bu çocukca tavırlara gelemem

bu kulubun zenginliğidir hıncal uluçlar, hayri kozaklar, taner aşkınlar
herşeye düz bakan bu bunakların değerini bilemez

o bunakları fazla iplediğini zannetmiyorum da,
sezon boyu yaşanan olaylara saçma sapan tepkiler veren ya da veremeyen dursun/metin özt. gibi şahıslarla bence sorunu.
erden timur’a da yeterince sahip çıktıklarını zannetmiyorum üstad. daha bilmediğimiz onca sebep vardır illa ki. bana dursun ve yanındakiler acayip samimiyetsiz geliyor maalesef.

o bunakları fazla iplediğini zannetmiyorum da,
sezon boyu yaşanan olaylara saçma sapan tepkiler veren ya da veremeyen dursun/metin özt. gibi şahıslarla bence sorunu.
erden timur’a da yeterince sahip çıktıklarını zannetmiyorum üstad. daha bilmediğimiz onca sebep vardır illa ki. bana dursun ve yanındakiler acayip samimiyetsiz geliyor maalesef.

yauv bunları yazdım ben sezon içinde kaç kere

bizi bu cendereden anca erden timur çıkarır diye yoksa bu yönetim sıçıp sıvayacak

ocak gibi yine piyasaya çıkınca takım düzeldi

yönetimle sorunu olduğunu zaten biliyoruz

ama seni milyonlar destekliyor

şampiyonluk kutlamasında en çok desteklenenler

1 erden
2 nelson
3 mertens oldu

milyonları yok saymakda nedir

yauv bunları yazdım ben sezon içinde kaç kere

bizi bu cendereden anca erden timur çıkarır diye yoksa bu yönetim sıçıp sıvayacak

ocak gibi yine piyasaya çıkınca takım düzeldi

yönetimle sorunu olduğunu zaten biliyoruz

ama seni milyonlar destekliyor

şampiyonluk kutlamasında en çok desteklenenler

1 erden
2 nelson
3 mertens oldu

milyonları yok saymakda nedir

erden timur saflarını bırakmamanı dilerim üstad
bu filmin sonu belli, seneye yine seçim olur

İstatistik mini etek gibi herşeyi göstermiyor. Ben hiç fayda vermedi demiyorum ama GS in 11 oyuncusu olarak görmüyorum. Adam Okan buruka bile trip atıyor. Kimse oynatmaz seni onun kadar 11 de
twitterda gördüğün ezbere laflar ile oyuncu kötülüyorsun . Ya gitsin zaten, ondan sonra kime saracaksınız merak ediyorum.

İstatistik mini etek gibi herşeyi göstermiyor. Ben hiç fayda vermedi demiyorum ama GS in 11 oyuncusu olarak görmüyorum. Adam Okan buruka bile trip atıyor. Kimse oynatmaz seni onun kadar 11 de
Abi bizim için esas olan Avrupa başarısı. Bugün Gs ye 3 yıl transfer yasağı gelse bu 3 yılda yine şampiyon ya da ikinci oluruz ama Avrupa da olmuyor bunu bu sene gördük. Kopenhag ve Prag in özgüven kazanması için her ne gerekiyorsa yaptık.

Erden Timur konusu inanılmaz sıkmaya başladı olmaması bizim için büyük eksidir bizi üzdü başkalarını sevindirdi bunlara rağmen fikri değişmiyorsa yolun açık olsun.

twitterda gördüğün ezbere laflar ile oyuncu kötülüyorsun . Ya gitsin zaten, ondan sonra kime saracaksınız merak ediyorum.
Yok ben maçları izliyorum. Basketbolu düşün. Takımın en skoreririsin ama topların yüzde 70 ini hücumda sen kullanıyorsun. Çoğu karavana 1-2 si tutunca gol oluyor.

Yani sen 30 sayı atmışsın 45 de 10 3 Luk sokmussun. Bu seni çok iyi yapmıyor

Kimseye takmak gibi bir derdim yok güzel dostum. Adam kendini Pele sanıyor. Avrupa'ya gitsin böyle toplar kaybetsin direkt yedeğe çekerler ama orda biraz yontulabilir belki

Abi bizim için esas olan Avrupa başarısı. Bugün Gs ye 3 yıl transfer yasağı gelse bu 3 yılda yine şampiyon ya da ikinci oluruz ama Avrupa da olmuyor bunu bu sene gördük. Kopenhag ve Prag in özgüven kazanması için her ne gerekiyorsa yaptık.
Diri oyuncular almamız lazım. Önde Saçma sapan pres oyununu bırakmak lazim. Ligde yap ama Avrupa'da hayir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt