- 1 Ağustos 2014
- 63.805
- 74.990
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emrah duvar istatistik ekibi gelmis
Kacirdiklarini da atsa hem SL de gruplari gecmistik hem de Ligi haftalar öncesinden koparmistik bunu da unutmamak lazim.Keremin en begenilmedigi sezon yani bu sene 37 maç 12 gol 7 asisti var .. 3 yıldır düzenli olarak ligde 20 gol katkısı veriyor.. İlk senesi bile çoğu yedek başlamak üzere 27 maç 10 gol katkısı..
Bu kadar istikrarlı bir adamı 10-12 milyona göndermek cidden enayilik olur..
Muadilleri portekiz-hollanda Ligi'nde 40-50 milyondan başlıyor
Geçen sene çok istedim gelmesinialacağımız 8 numara budur. paraya kıyıp böyle adam alacaksın. hem takımı yukarı çekecek hemde sana daha sonra para kazandıracak.
Kacirdiklarini da atsa hem SL de gruplari gecmistik hem de Ligi haftalar öncesinden koparmistik bunu da unutmamak lazim.
Sirf Bayern maclarinda 3 tane 100% lük kacirdi
15 milyon euroluk zarar olarak görüyorum kacirdiklarini
Seneye ilk 11 oyuncuları nettirHer seyde olduğu gibi futbolcumuzu degersizlestirmede de 1 numarayız
Bir şey daha var
Kimse sene başından ders almamış
Hâlâ tüm kadroyu yeni baştan dizmeye çalışanlar var
Böyle devam ediniz
Basliga baktimda forumda futboldan anlamayanlarin %60 ı bu başliga yaziyor. Zaten futboldan anlayan kesim ise benim gibi utangaç olduğu icin transfer önerisinde bulunmuyor.
Öyle ya nasil bulunalim.. milyonlarca euro maliyet bunlar ve kulubu zarar ugratmayacak kadar mahçubiyet duyariz.
isim olarak fofana olmasa da oyun tarzı olarak kendisine benzeyen bir adam alınmalıGeçen sene çok istedim gelmesini
Ama bizim adımıza çok zor bir transfer
Oldukça da göz önünde bir isim
Fransa Milli takımına girmesi de ekstra bir olay
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nasıl yerli oluyor? mavi kartlı kerem var zaten.Yeni sezonda ligin bug'i olarak Ilkay Gündogan transferini görüyorum. Alabilirsek yerli sayilacak ve kontenjanda acayip fark yaratacak @Umut Işık
Seneye ilk 11 oyuncuları nettir
Muslera Abdülkerim kohn torreira barış icardi. Sanchez gitmezse o da var. Belki kohn gidecek onu bilmiyoruz.
4 11 oyuncusu banko gelmeli. Sağ bek orta saha 10 no ve kanat. Yedek yabancı forvette var
haziran 2015den önce milli takim tercihini kullandigi icin mavi karta gerek yoknasıl yerli oluyor? mavi kartlı kerem var zaten.
Yok bende kismen katiliyorum dediklerine yine iyi sayi üretmis istatistiklere bakildiginda. Yanliz unutmamak lazim Kerem bu sene 26 yasina girecek. Kacirdiklari ve Attiklarini bir yana koyarsak bir de oyun icinde neler yaptigini bakabiliriz mesela. Formsuzluk bir yana oyun görüsü ve first touch konusunda ciddi sikintilari var. 12 milyona gidecegini de düsünmüyorum bana göre de az o rakam gerci son dönemde yazilan rakamlarin üstünde sattik oyunculari hep o yüzden beklentim 17-18 + bonuslar civari.Keremin kacirdiklarini atacak adamı bulacağımız garanti mi kemalim Ayriyetten o pozisyonlara da girme becerisi olacak..
Tersten bakarsak formsuz atamamis hali buysa o dediklerini atan hali 30 milyon Euro ederdi..
Kizdigin noktalarda haklısın sezon boyu ben de soylendim ama 12 milyon gerçekten az para kerem için
Tamam senin hatrın için tutuyorum takımda. Transfer haberleri vardı ne bilim husnucumAbi köhn niye gitsin gözünüzü seveyim Okan hoca gayet memnun kendisinden zaten 2-3 tane elzem eksiğimiz var iş cikarmayin başımıza ..