Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keremin top kayıplarıda zorlamasından ve oyunu onun üzerinden kurmaktan geldi. Yoksa suya sabuna dokunmadan sag pas sol pas oynuyabilirdi
Yanında Köhn boş alana şahane bindirme yapmışken s..lemeyip ceza sahası içinde 3 adamın kucağındaki İcardi' ye 50 metre diagonal top şişirmek de ne oyun kurmak ha!..

konyaspor kapanıyor
1174cbdacbc8f65746579263d804ef8b.jpg

@Mehmet Mehmetoglu

kötü oynayan herkesin antisi oluruz tunacığum

ahbap derneğimiyiz
biz futbol kulubumu?

iyi futbolcunun gerileme dönemi başladığı an, gelişemeyen topçu, negatif enerjili topçu, tekniği zayıf topçu, atletiği gerileyen topçu, aç olmayan topçu, sadece kendini düşünen her topçunun düşmanı oluruz biz

bugün antikeremci yarın antiicardicide oluruz eğer zarar verdiğini düşünürsek

icardide çok iyi değildi ama sakatlığı iyileşince yine ligin içinden geçeceğini hepimiz biliyoruz
hatta eminim seneye fb derbilerine özel hazırlanıp fbnin içinden geçeceğine eminim

ama ben kerem için gsde bir gelecek göremiyorum
koptu o ip artık

yolu bahtı açık olsun bizden bir müddet uzak dursun
İyi de kimde messi değil ki 16 sene kalsın keza o bile en ihtiyaç duyulan yerde gitti, kim olursan ol gidiyorsun.
Hayatın akışı bu zaten, 21 yaşında buraya gelip 2-3 senede sıçrama yapıp gitmeyen kişinin gelecek gibi bir planı yoktur, gelecek planı olmayan da kendini veremez. Kalacaksa eğer bir futbolcu sistem futbolcusu olur o sebeple kalır.
Kerem, barış, boey, yunus, nelsson, x, y, z isimden bağımsız buraya gelip en maximumu verip gitmeli.
Burada koca bir ama var. Giderken kimseyi üzmemeli, kırmamalı. Tüm ayrılıklar boey gibi olmalı. Futbolcu bugün kötü olabilir seneye farklı bir yapı oluşur orada daha iyi olur, olgunlaşır yapacağı hataları yapmaz.

Bu çocuk neredeyse 5-6 aydır küskün bir halde.
Yapılanlar çok ayıp.

Sonra bu işin bir geri dönüşü de olacak gün gelecek 6-7 sene futbolunu oynayıp pişerek geri gelecek bu adamlar sen emek verdiğin gönderdiğin futbolcuyu geri gelme dönemi olduğunda niye bir başkasına kaptırasın.
Taraftarın şımarıklığından kulüp değerleri zarar görmeye başladı.

Yerli kalitemiz başta emin olmak üzere yunusta kalırsa zaten iyi .O yuzden kaliteli yabancı topçu almamız lazım eldekilerden ciktiktan sonra tabi.Dubua nasıl oynadı basaksehirde

Yanında Köhn boş alana şahane bindirme yapmışken s..lemeyip ceza sahası içinde 3 adamın kucağındaki İcardi' ye 50 metre diagonal top şişirmek de ne oyun kurmak ha!..
Boşa tartışamam. Asist kralı Adamın yerine gidip 7 milyon maaşlı topcu alıp oynamadığı bölgede zorla oynatıp mentaline sıctıktan sonra adamda haliyle istatistik için sürekli icardiye oynamaya kalktı iyice düzeni bozuldu. Bu saatten sonra adam gidecek yerine oynayan adam en ufak hata yapamaz. Barışı sol bekte izlemeye hazırlan

Barış' ın ekstra zorlamaları Kerem' in vazgeçmek istemediği dalga geçer gibi sihirbazlık denemeleriyle aynı kategoride değil ama. Skor katkılarının çoğu o zorlamalar sayesinde geldi. Dripling-çalım denemeleri risk almaktır; feyk atıp topla terse gidersin, rakip yerse işe yarar, yemezse top kaybı olur. Bu denemeleri yapmazsan da Babel oluyorsun...
Nasıl olmuyor
Manu maçında aldığın 1 puanın golünü tiki taka ile mi attık. Yada geçen seneki bu çocuğun yaptıkları da aynıydı.
İşler iyi giderken bunu söylediniz mi. Frikik attığında dalga geçer gibi sihirbazlık niye yapıyorsun gibi. Yada 35 metre icardiye indirdiği toplar için.
Kerem bu sene yine aynılarını yaptı ama icardi geçen seneki icardi olamadı(sakatlık fit durumu vs)

Boşa tartışamam. Asist kralı Adamın yerine gidip 7 milyon maaşlı topcu alıp oynamadığı bölgede zorla oynatıp mentaline sıctıktan sonra adamda haliyle istatistik için sürekli icardiye oynamaya kalktı iyice düzeni bozuldu. Bu saatten sonra adam gidecek yerine oynayan adam en ufak hata yapamaz. Barışı sol bekte izlemeye hazırlan
Yav verilen örnek de saçma. Konyaspor maçındaki ilk golde köhn orta açtığında gol oldu yanındaki adam boştu cepheden görüyordu. Olası bir icardi kafa vuramyışında da neden yanındakine pas vermedin olacaktı.
Ne eksik, ne fazla. İnsan görmek istediğini görüp cımbızlamak istediğini cımbızlaması futbol eleştirisi değil.

Kero için Sociedad doğru 1 yer mi emin değilim.

alt yapı olarak kendisinden daha donanımlı ve daha genç 1 oyuncuyla forma rekabetine girecek.

ya da barreneti sattılar

Yav verilen örnek de saçma. Konyaspor maçındaki ilk golde köhn orta açtığında gol oldu yanındaki adam boştu cepheden görüyordu. Olası bir icardi kafa vuramyışında da neden yanındakine pas vermedin olacaktı.
Ne eksik, ne fazla. İnsan görmek istediğini görüp cımbızlamak istediğini cımbızlaması futbol eleştirisi değil.
Şuan niye tartışılıyor keremi seven adam kerem burda kalsın mı diyor anlamadım. Adam bu mentalle 2 tarafada zarar verecek bu senede iyi istatistik yaptı takıma katkı sagladı güzelce ugurlamak yerine hala laf atmak sacma. Adamı her iki tarafta salsın boş kin gütmenin anlamı yok

İyi de kimde messi değil ki 16 sene kalsın keza o bile en ihtiyaç duyulan yerde gitti, kim olursan ol gidiyorsun.
Hayatın akışı bu zaten, 21 yaşında buraya gelip 2-3 senede sıçrama yapıp gitmeyen kişinin gelecek gibi bir planı yoktur, gelecek planı olmayan da kendini veremez. Kalacaksa eğer bir futbolcu sistem futbolcusu olur o sebeple kalır.
Kerem, barış, boey, yunus, nelsson, x, y, z isimden bağımsız buraya gelip en maximumu verip gitmeli.
Burada koca bir ama var. Giderken kimseyi üzmemeli, kırmamalı. Tüm ayrılıklar boey gibi olmalı. Futbolcu bugün kötü olabilir seneye farklı bir yapı oluşur orada daha iyi olur, olgunlaşır yapacağı hataları yapmaz.

Bu çocuk neredeyse 5-6 aydır küskün bir halde.
Yapılanlar çok ayıp.

Sonra bu işin bir geri dönüşü de olacak gün gelecek 6-7 sene futbolunu oynayıp pişerek geri gelecek bu adamlar sen emek verdiğin gönderdiğin futbolcuyu geri gelme dönemi olduğunda niye bir başkasına kaptırasın.
Taraftarın şımarıklığından kulüp değerleri zarar görmeye başladı.

Ya tuna kerem kim taraftara küsecek!

Taraftarın çoğunluğu sustu çoğu zaman ana artık ocak şubat gibi patlama yaşandı!

Sahada kendine oynayan bir topçu görüyorduk

aç bak bende en sonunda ocakda patladım kereme karşı

kredisini bitirdi artık!

Keremi sevsekde GSye zarar verdiğğini taraftar görüyor ben şahsım adına okadar tepkili değildim bu sene kpaşına gittim stada
staddan izleyince çok kıl oldum o egoistliğini görünce bende kereme karşı kıllanma o maçda başladı
daha dikkatli izlemeye başladım

ayriyeten ilk dediğim gibi hiçbir futbolcu oynadığı takıma küsemez
insanlar boş yere tepki koymaz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt