- 26 Kasım 2012
- 185.495
- 257.963
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış'ın sözleşme zaten 2027'ye kadardı. O şekilde bir problem olmazda neden açıklanmadı bilmiyorum.Bizim basın toplantısında duyurduğumuz sözleşmeler neden hala netleşmedi? KAP'a bildirimi vs. neden hala yapılmadı? Özellikle Barış'ın artık derhal imzalaması lazım
Uygulamaya konmalıSeason içinde yeteri kadar msj yazmayan üye nöbete alınmamalı
Nasıl öneri?
O zaman bu soruyu hakettinolmaz ya. ayıptır
grizmanı da sevmiyorum dombeleyi de. ikisi de gelmesinO zaman bu soruyu hakettin
1-grizman gelecek ama ikardi gidecek
2-ikardi kalacak ama ndombelenin bonservisi alınacak (başka os alınmayacak)
Mahmut hocayla kıyaslanacak hali yok rtaş tabiki efsane kaptanımız ile kıyaslanır.Muslera giderde yerine gelene allah sabır versin sürekli muslera ile kıyaslanmak mental olarak inanılmaz yük yaratacak
Reis hg
Cezanı üstlenmek istedim ama kabul edilmedi
yalan soluyogercek GS lilerin dayanismasi manasinda duygu dolu 1 post acikcasi
a.r.o renkdas
düsünmen kafi
Eyüp fos çıkınca gökdeniz de gümbürtüye gittiGökdeniz Gürpüz niye oynamıyor yeni sezonda
10 numara bölgesine transfere gerek yok bu cocuk orda oynamalı
hic oynatmayacaksak bu adamları nıye avrupadan alıyoruz bari kariyerlerini bozmayalımEyüp fos çıkınca gökdeniz de gümbürtüye gitti
yav fatih terim erden timurun yerınde sportif aş baskanı olsa olmaz mı arkadaşlar
yav fatih terim erden timurun yerınde sportif aş baskanı olsa olmaz mı arkadaşlar