Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Psg'nin bu zamana kadar vazgeçmediği sağ bekten vazgeçmiş bonservisiyle göndermek istiyolarmış.Geçen sene istemediği 1 takıma kiralamışlar büyük ihtimalle yoksa oynardı.Yaşı da bizim Lig için normal sayılır.Colin Dagba'yı ucuza alalım derim..
12 yabancı sınırında böyle riskler alacak alanımız yok. Tutmazsa beksiz kalırız

Lig'in seviyesi pekte iyi değil iyi 1 kamp görürse etkili olma ihtimali fazla bence.Yıllardır piyasada olmayan Ghezzal bile Lig'de iyi işler yaptı..
İhtimali yok demiyorum, böyle hamleler yapmamız epey zorlaştı diyorum

Bir tık daha garanti biri alınır sağ bek ve orta sahaya

Mesela kanat yahut stoper transferi yapılacak olsa bu tarz denemelik biri yapılabilir çünkü zaten orada bankolar bankosu çok kaliteli yerlimiz var

Ama sağ bek öyle değil, Kaan Ayhan idareten oynadı ama orada oynamaya bayılmıyor gibi duruyor

İhtimali yok demiyorum, böyle hamleler yapmamız epey zorlaştı diyorum

Bir tık daha garanti biri alınır sağ bek ve orta sahaya

Mesela kanat yahut stoper transferi yapılacak olsa bu tarz denemelik biri yapılabilir çünkü zaten orada bankolar bankosu çok kaliteli yerlimiz var

Ama sağ bek öyle değil, Kaan Ayhan idareten oynadı ama orada oynamaya bayılmıyor gibi duruyor
Yabancı Kural'ı harbi sıkıntılı yalnız..

Psg'nin bu zamana kadar vazgeçmediği sağ bekten vazgeçmiş bonservisiyle göndermek istiyolarmış.Geçen sene istemediği 1 takıma kiralamışlar büyük ihtimalle yoksa oynardı.Yaşı da bizim Lig için normal sayılır.Colin Dagba'yı ucuza alalım derim..

25 yaşında Ligue 2'de doğru dürüst kadroya giremiyor adam yahu...

Transferin son haftası gönderilmiş ki isteyerek gitmemiştir.O Lig için kötü 1 oyuncu değil reis Psg bonservisiyle göndermiyodu büyük ihtimalle de oraya kiraladılar..

E iyi de bari burada kendimi göstereyim falan da dememiş ya da dediyse bile becerememiş yani... Önceki sezon Ligue 1'de kiralandığı takımda da az oynamış. Nesine güvenelim şimdi... Ligue 2'den son sezonu düzenli oynamış herhangi bir sağ bek daha umut verir sanki...

Geçen sene ön elemelerdeki Zalgiris, Olimpia ve Molde maçları geliyor aklıma da üstüme öküz oturmuş gibi hissediyorum. La dedim acaba bunlar ters takımlar da bize mi denk geldiler diye bir ara bakmıştım rezil rüsva olup elenmişlerdi hepsi. Demek ki bizde iş yoktu.

Dirençli bir takım gelme ihtimaline karşı ortasaha mevzusunu bir an önce halletsek iyi olacak. Mauro'nun da götü göbeği salmaması gerek tabi. Rüyalarımda Oyewusi görmek istemiyorum.

E iyi de bari burada kendimi göstereyim falan da dememiş ya da dediyse bile becerememiş yani... Önceki sezon Ligue 1'de kiralandığı takımda da az oynamış. Nesine güvenelim şimdi... Ligue 2'den son sezonu düzenli oynamış herhangi bir sağ bek daha umut verir sanki...
Güven işi ayrı 1 mesele.İnter'in de bu tarz kiralık gönderdiği oyuncuları var.Buraları takip edersek ucuza takıma iyi eklemeler yaparız reis..

Seninle Moldovyalı kadınlara gitmiştik Onur'um hatırlar mısın?Çıkışta sen beni lobide beklerken senin kadın Onur'un erken geldi demişti yine o şekilde erken gelmişsin beaaaa Onur'um :D
Çıkışta objektiflere yakalanmışsınız 🤓

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240529-195901.webp
    Screenshot_20240529-195901.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 34
Alınması gereken 5 oyuncu. Bunlar alınsın Avrupada baya iş yaparız
Solbek
Sağbek
8 No
8-10 No (kilit açıcı, Mertens muadili)
Tete de gidecekse Delici ve hızlı kanat
Yedek golcü

Yedek sağbek ve solbek alınabilir ya da Dubois ve Köhn kalabilir

Gidebilir dediklerim:
Aurier (gitmeli)
Ndombele (gitmeli)
Kerem (gitmek istediğinden)
Nelson (gitmek istiyor artık)
Köhn (yedek kalabilir defans öğrenirse)
Vinicius (yerine daha tam bir golcü alınmalı)
Tete (bir sezon daha denenebilir belki, aslında iyi rotasyon)

Gitmek isteyenler tabi ederini bulmalı, Kerem 12-15, Nelson min. 20 bence

Kim gelir kim gelmez bilmem ama transfer stratejisinde Atamın sözleri örnek alınmalı.
" Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim"

Şimdi bizde yeterince zeki oyuncu var zaten. (Mertens, İcardi, Ziyech) Mertensle beraber oynayacak 10 numara alınacaksa futbol zekası gene önemli bir detay olmalı.

İkincisi çeviklik. Çeviklik ten kasıt şu ki ortada kalan bir topa, rakibinden önce müdahale edebilme hızı. Alacağımız 8 ya da 6 her neyse mutlaka Toreira gibi çevik bir oyuncu olmalı. Ayrıca fizikli ve pas özelliği de iyi olmalı. Yani buraya A Plus bir oyuncu lazım. Nasıl bulunur bilemem.

Üçüncüsü sağbek mutlaka hızlı mümkünse kafa toplarında iyi atletik, mutlaka ama mutlaka rakip yarı sahada top kazanma özelliği çok iyi biri olmalı.

Spor ahlakı alınacak her oyuncu için çok önemli bir ölçüt. Zaha gibi kendini takım üstünde gören biri olmamalı mesela. Atamın kriterleri bize başarıyı getirecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt