Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kerem herzaman top kaybediyordu
kimse bu denli tepki vermiyordu
ofansif kreatif topçu top kaybedecek zaten
normal o

amaaaaaa sen iki metre yanında ki adama pas atamamaya başladıysan sorun var demektir ve artık göze batar

barışın öyle bir sorunu yok
barışın en saçma top kaybı çizgiye inip ortayı rakibe atması filan
Kerem random çalım atan bir topçu rakibin üzerine gidiyor , doğru karşılayan bir defans oyuncusu olunca geçemeyebiliyor. Kerem’in başarılı olmasının sebebi bu random çalımlar ve dripling özelliği ile rakibi şaşırtıp eksik yakalaması

Ancak dripling ve plase şutlarda biraz geriye gidiş var belki yeterince iyi antrenman yapmıyordur , extra antrenmanları azaltmış olabilir.

Günaydınlar

Dursun başkan önderliğinde Mehmet Özbek,Abdurrahim Albayrak ve Levent Nazifoğlu’ndan kurulu bir transfer komitesi ile Avrupa’da başarının geleceği bir dönem yaşayacağımızı bilmeyen gurme Galatasaraylı var mıdır ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

erden timur istese başkan adayı olabiliyor mu? şartları karşılıyor mu yani cart curt.
aday olmaya aday olabilir - gerekli imzayı toplarsa tabii ki olur.

ama bugün "ben gs içi siyaseti beceremiyorum" diye 10numara 5 yıldız yaptığı işi , bu işin üstünde oluşturduğu stres ve sinirden bırakıyorsa - başkanlığı nasıl kaldırabilir diye düşünmeden edemiyorum.

Rüyamda Club Brugge ile maçımız vardı.
1-0 yenik durumdayken Okan hoca oyuna Linderoth’u aldığı için çok kızıyorduk.

Barıs Ziyech Zaha Nelson Sanchez aurier ndombele Kerem Vinicius sözleşmesi biten yada gitmesi beklenen isimler. Baya mevki boşalmış oluyo. Bu defa düzgün oyuncular almamız lazım. Mertens seneye sadece takımın abisi olur gibi geliyo yaşı itibari ile. Bu durumda baya transfer lazım. 10 no, 8 no, 8-6 no yedeği, Sağ bek, sağ sol açık ve yedekleri, yedek forvet, stoper ve yedek stoper. Şampiyonlar ligi yeni formatını da göz önünde bulundurursak çok yoğun bir sezonda 11-12 minimum transfer lazım. Ki bu minimumu. Zaten şuanki kadrodan 8-10 oyuncu olmayacak yeni sezonda. Umarım Erden reis bunları halletmeden gitmez yoksa kazık yeme ihtimalimiz hayli fazla

Orta saha transferi kadar kritik Erden reis. Galatasaray adına en son derbide bu kadar üzülmüştüm. Umarım kalır. Transferde Mehmet Özbek- Cenk Ergün ismini falan duyunca cinnet geçiriyor insan

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Euro ile değil TL ile alırız biz de..
IMG_1453.gif

İlkay iyi olur ama çok zor bir transfer. Ayrılmak istese Barcelona'dan bir çok taliplisi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt