Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seneye yine muhtemelen fb ile yarışacağız. onlarda giden gelen kim olacak çok önemli. sanırım ilk olarak ferdi veda etti. hücum hattı kontenjanları şimdilik oldukça dolu. orta sahaları da epey kalabalık.

bakalım hangi bölgelere kimleri alacaklar?

benim fikrime göre yabancı olarak boşta olanlar arasında Allegri ve Conte,Tuchel dışında Türkiye'de iş yapacak herhangi bir yabancı hoca yok , belki bir de Pioli.Sadece Mou özelinde söylemiyorum bir sürü etkisi var bu işin ve çoğu hiçbir halt yapamaz.Özellikle mou alacağı para,tazminat ve sokacağı oyuncular sayesinde çok zevkli olacak gelmesi.Zira 09/10 sezonundan sonra üst seviye futbol kendisini bıraktı , şuan mesela kendi liglerinde şampiyonluğu neredeyse garanti gözüyle bakılan City ve Madrid'in başına geçse bile şampiyon olabileceği muallak.Bu dediğim bu arada fbnin üst seviye takım olduğu anlamına da gelmiyor , şampiyonluk hedefi olan bir takım olduğu için söylüyorum.Aynısı mesela Paok'un başına geçse de geçerli.

son yıllarda 2 yıl üst üste şampiyonluktan sonra hiç devamını getiremedik, hep bi başarısızlık döngüsüne girdik. bu sene de öyle olacağı aşikar. tüm yabancıların sevdiği erden bey giderse, takımda huzursuzluklar yaşayacağımız belli. bakalım hayırlısı artık neler olacak göreceğiz

Austria Wien, Fatih Karagümrük'ün Can Keleş'in satın alma opsiyonunu kullandığını açıkladı.

1717069841435.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt