Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.738
- 18.831
- 1.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yıllardır takibimde 15 yıldır izliyorum sıçrama yapmasını bekliyordum gedson'un Portekiz subesidir gelirse unutturur.Şimdi çıkar birisi yıllardır takibimde olan bir topçu aslında sıçrama yapmasını bekliyordum diye anlatır
Feratım ilk maçına 8 yaşında çıkmış yaniYıllardır takibimde 15 yıldır izliyorum sıçrama yapmasını bekliyordum gedson'un Portekiz subesidir gelirse unutturur.
beke de arnoldşu Liverpool'dan Nunez ve McAllister'a çöksek ya
@Hakan Kuzu akanım sende duyum var mı, en son manifaturacı güzin galerici izzet ile şipşak melahatı evinde basmış diyordun sonra konuşamadık![]()
Psikolojik olarak birini nitelerken kendimizde olanları yansıtırız, byeOlm kamil kamil mesajlar yazıp durma yeter
Boşu kes
İlla dünya kupasını alan Arjantin den bir orta saha alacağız, de Paul olmadı hadi McAlister yalnız ikisi de takımlarında dikiş pek tutturamadı garipşu Liverpool'dan Nunez ve McAllister'a çöksek ya
şu Liverpool'dan Nunez ve McAllister'a çöksek ya
Akınım adamdan bende ümitliyim ama böyle deyince içime bir kurt düştü. Leo FrancoFranco isminde bir topcunun kötü çıkma olasılığı yoktur.Ho
Oliviera, Zaha ve Tete de patlarız gibien az 10 topçu göndermeden kimse transfer falan beklemesin
Herkes 15 ağustosu beklesin 11e takviyeler için benden söylemesi. 22-23 ağustos civarı play off maçları var, oraya eldekilerle çıkarızen az 10 topçu göndermeden kimse transfer falan beklemesin