Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.247
- 58.373
- 3.383
tete ve zahada zorlanacağımızı sanmıyorum da sergio sağlam söğüşleyecekOliviera, Zaha ve Tete de patlarız gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tete ve zahada zorlanacağımızı sanmıyorum da sergio sağlam söğüşleyecekOliviera, Zaha ve Tete de patlarız gibi
Oliviera ya bonservisini vermek ile falan da çözemeyiz. Eyüpspor a %70 biz karşılamak kaydıyla kiralık . Birde bu adamın sözleşmesi 4 yıllıktı. Kim aldı neyse biliyoruz ve şuan transferleri yine o yapacak diye konuşuluyor.tete ve zahada zorlanacağımızı sanmıyorum da sergio sağlam söğüşleyecek
Bu sezon pek izlemedim kanks.En fazla 4-5 takımın Maçlar'ını izledim.Oyuncu hakkında pek 1 bilgim yok..@Murat Durmaz yorumlar mısın
Muradım fm profili üzerinden yorum yapsan, bir iki kart açsan o da olur. Şuan ne desen ben şahsen inanırımBu sezon pek izlemedim kanks.En fazla 4-5 takımın Maçlar'ını izledim.Oyuncu hakkında pek 1 bilgim yok..
UlanMuradım fm profili üzerinden yorum yapsan, bir iki kart açsan o da olur. Şuan ne desen ben şahsen inanırım![]()
aman diyim. kanser eder.şu Liverpool'dan Nunez ve McAllister'a çöksek ya
Icardi bitiriş seviyesinin ardından bizim takımda Nunez izlesek ülkede sigara içmeyen 1 tane adam kalmaz içenlerde fazladan 1 pakete geçer.şu Liverpool'dan Nunez ve McAllister'a çöksek ya
Ferdi nere gitti?seneye yine muhtemelen fb ile yarışacağız. onlarda giden gelen kim olacak çok önemli. sanırım ilk olarak ferdi veda etti. hücum hattı kontenjanları şimdilik oldukça dolu. orta sahaları da epey kalabalık.
bakalım hangi bölgelere kimleri alacaklar?
Umudum Marcao örneği var eğer uzun zamandır takip ediliyorsa Franco neden olmasın12 yabancıya düşen ortamda Goncola Franco filan hikayeden öteye geçmez fark yaratacak yabancı lazım bi zahmet artık birazda olsa bonservis harcayalım.
Bu arada transfer komitesinde olsam Club Brugge deki bir çok adama salça olurdum.