Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidecekleri ivedi bir şekilde elden çıkarabilirsek ona göre takviyeye başlayabiliriz. Ancak bu takıma artık adam gibi orta saha alın mertens 90 dk'yı kaldıramaz. K. demirbay tek başına maç çözecek adam değil. Eğer 8-10 oynayacak adam alamıyorsak 6-8 oynayan torreiranın yanına onun klasmanda bir adam daha almayı her türlü mantıklı bulurum

Transferlerin scout ekibinden izlediğimiz oyunculardan, uygun maaşlı, genç, fizikli ve tempolu oyuncular olmasını çok isterim. Yine sağ bek ve orta saha kampa yetişmeli ama hiç inanmıyorum çünkü GS'li olarak ilk kampa transferin yetiştiğini pek hatırlamıyorum. GS'nin tüzüğünde var GS'de transfer bitmez.

Transferlerin scout ekibinden izlediğimiz oyunculardan, uygun maaşlı, genç, fizikli ve tempolu oyuncular olmasını çok isterim. Yine sağ bek ve orta saha kampa yetişmeli ama hiç inanmıyorum çünkü GS'li olarak ilk kampa transferin yetiştiğini pek hatırlamıyorum. GS'nin tüzüğünde var GS'de transfer bitmez.

Eyvah başladık yine

Niye sadece sağ bek?

Transferler kampa yetişmeyecek yüksek ihtimal. Ekonomik olarak öyle hemen parayı verelim alalım yapamıyoruz, bu yüzden yine beklenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt