Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buna da katılmıyorum. Yine dediğim noktaya geliyoruz, başka başlıkta değinmiştim; atletizm seviyesi o veya bu sebeple düşük kalan oyuncular sebebiyle kaybedildi o maç: Demirbay, İcardi, Ziyech, Mertens, Kaan. Takımın direkt yarısı ediyor; kalan yarısının bunların defosunu kapatması mümkün olamadı maalesef. Barış fiziken yine iyiydi ama futbol tek başına oynanan bir oyun değil; öndeki dörtlüden diğer üçü geberikken pek bir şey üretememesi gayet doğaldı. Konuyu bir daha düşünmeni öneririm...

aynı adamlarla aynı fizkle kadıköyde onlardan daha iyidin onu ne yapacağız mustafacağım

fbnin aşırı motive hali ve okan hocanın sıçmasından kaybettik o maçı

10 kişiye karşıda fiziken ezilmezsin sanki :)

olay tamamen okan hocada o maç

lineup-builder (53).webp

Oguz aydin iyi topcu ayni Baris alper da oldugu gibi potansiyel var gelisebilir

Ama ilk olarak adini oguz cetin den mi almis bunu ögrenmeliyiz

barışda iyi değildi ezildi osayiye

yine hocaya laf atacağım maçın 10. dakikası barışı ferdiyle karşılaştırmaaı gerekiyordu :)
Hoca henüz kurt hoca olma şeyine ulaşamadı. Yer yer saçmalıyor. Adam Bayern Münih’e Solbek Kazımcan’la çıktı yav. Cidden bazan tereddüte düşürüyor adamı.

aynı adamlarla aynı fizkle kadıköyde onlardan daha iyidin onu ne yapacağız mustafacağım

1. İlk maç, İsmail Hocanın korkudan sıçmasıydı. Sezonu erken açmanın geçici etkisiyle -doğal olarak- FB sezona iyi girmişti ve henüz düşüş başlamamıştı. Biz de yavaş yavaş form tutuyorduk. FB diğer maçlardaki oyununu oynasa, kazanma şansı bizden yüksek olurdu.

2. Okan Hocamıza geçen yılki BJK maçı kadar tepki gösterdim maç esnasında. Yine birileri dökülürken, kenarda işlerin kendiliğinden düzelmesini bekledi. Önemli nokta; kimdi o dökülenler? Tereddütsüz başta Demirbay ve Ziyech; sıralama önemli değil. Hah, işte tam da onu diyorum!;)

HY ve GD bu gece İlkayla zerre bir ilgi yok dediler, Barçanin basina Alman TD geliyor, yeri garanti dediler.

34 yasinda da Arabistana gitsin seneye.

Rafa, İlkay, Antoine hepsi imkansiz gibi o zaman
Bu isimler yerine potansiyeli yuksek fizikli rakibe basan genç oyunculara yönelmek çok mu zorM

Bizim kadro aynıydı da fbnin kadrosu aynı değildi. Fred yoktu. Cengiz leşi vardı. İrfan'ı 8'e çekmişti. Ön 6lısından hiçbirinin fizik gücü iyi değildi. Sadece Batşuayi Ceko değişimi bile baya fark ettirdi. Ki ilk maçta devrede İsmail oyuna girince oyun dengelenmişti.

Anadolu maçlarında Ziyech Mertens Icardi sırıtmaz belki ama büyük maçlarda ve Avrupa'da kafamıza vurup yollarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt