Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.743
- 18.836
- 1.188
sergio barisi arkadan vuruyo

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

12 ağustosTransfer dönemi nezaman basliyor
hocam öyle düşünmemek lazım.Zannetmem renktaş, yedekteki adama 3m vermeyiz , yine Vinicius tarzı biri alınır maliyet olarak
ciddiyim yahu.İyice cıvıttın![]()
Kesinlikle okan hocanın sistemi kaldırmıyor bunu her zaman afedersin ama it gibi koşacak herkes gökmen abinin dediği gibi önde baskı oyunu oynuyorsan çünkü rakip baskıdan çıktığı an pozisyon yiyorsun pasla veya driplingle hiç bi şekilde çıkamıyacak 3.bölgeden bakın cityde dahi bir tane statik oyuncu yok haaland dahil o sebeple buna uygun oyuncular alınmalı ha paradesde statik bir oyuncuydu ama o bile olsa gruptan çıkardık ama o agresif ve dayanıklı hemde torreirayı önde kullanırdı hocaÖn tarafta sadece İcardi'nin koşmama lüksü olabilir ana planda Mertens'te Ziyech'te olmamalı.
Recep canın mı sıkılıyo
hocam öyle düşünmemek lazım.
1 - bu sene yedeklerimizin yarısı 3m alıyordu ama tabi bu geçerli bir sebep değil.
2- esas sebep bu adam çeşitli varyasyonlar ve taktik dizilişlerde 11 başlayabilir. kontralık 4-3-3 maçlarında atletik forvetlerden birisi. atlet forvet andone gibi bazı maçlarda ciddi iş yapıyor bu ligde her zaman.
4-4-2 maçlarda icardinin çevresinde oynayacak gezgin forvet ya da pres oyunu tamamlayacak 2.forvet. elmander - necati tandeminin elmanderi olabilir mesela.
son olarak hepimiz biliyoruz ki icardi sezonun bir kısmında bir kafa tatiline çıkıyor. o kafa tatilinde tek santrafor çıkabilir.
ha keza son 3 senedir aldığımız yedek forvetlere bakarsak daha etkili bir yedek forvet alacak bir yönetimimiz de transfer komitemiz de yok.
bu arada yanlış olmasın ben fbye gitmeden önce de aynı şekilde istiyordum. yani bjk’den koptuğunda da bizim çok işimize yarayacağına inanıyordum oyun tarzı olarak.
valencia’nın o gol sayısına ulaşmasının sebeplerinden biri. geçen sene fbyi son haftaya kadar taşıyan isimlerden biri. hakemler ve irfan kadar takımı oyunda tuttu.
hakkı yeterince verilmiyor.
Ayni kadro hatta kagit uzerinde daha gucsuzu gecen sene toplam 6 attiBiz evimizde 10 kişilik fenere neden çok etkisizdik?
Bu soruyu iyi etüt etmek gerek.
Bu cevaba göre bir kadro kurulmalı.