Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.492
- 36.039
- 2.773
boşuna bu sene para harcamayalım derim
"demek ki berkanla da şampiyon olunuyor "
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
boşuna bu sene para harcamayalım derim
Lukaku
Tadic-Dybala-Dimarya
Casemiro-Fred
Vay babayin
İnşallah yaparlar bunu bu arada. Sezonun yarısı sakat topçuları toplamışsınız olur çünkü. Önümüzdeki sezon ki maç temposu bu sezonki gibi olmayacak. Daha fazla maç var takvimde.
Katılıyorum. Moç bu sene tüm tuşlara basacak belli. Çok ciddi para harcayacak.Mourinhoyu boklamaktan ziyade , biz kendimize bakmalıyız,
Millet birşeyler yapıyor
Biz kendi işimize baksak iyi olur
unitedın topçularının halini biraz o kel ten hag a bağlıyorum ben.İsmail Yüksek şu an casemirodan daha iyi topçu casemiro berbat durumda realde kazancağı her şeyi kazandı futbola karşı herhangi bir motivasyonu olduğunu zannetmiyorum.
Kophenag’ın sağ beki Jelert, Norsjaelland’dan Schjelderup ve Molde’den Emil Breivik transferde gayet güzel hedefler olur.
Sonuçta ikisi de topu rakiple veriyor rdas. Jesus aylar boyunca Valencia‘nin ekmeğini yedi
Aynen üsnüm en fazla kiralık yollarlar. Ayrıca Jelert için de Kopenhag 10 milyon yurodan kapıyı açar. Breivik ise sakatlık sonrası son durum nedir meçhul ama @Orhan Akyüz renkdaşımın seçtiği isimler bizim için doğru profiller gerçekten deSchledrup benficanin oyuncusu değil mi
Isonun elindeki kadro jesusun kadrosundan 3-4 gömlek iyiydi.Kartal jesustan iyi top oynattı .. O sezon dedigjn gibi Valencia olmasa fener temiz bir 15 puan az toplardi çok maç aldı tek başına..
Aynen üsnüm en fazla kiralık yollarlar. Ayrıca Jelert için de Kopenhag 10 milyon yurodan kapıyı açar. Breivik ise sakatlık sonrası son durum nedir meçhul ama @Orhan Akyüz renkdaşımın seçtiği isimler bizim için doğru profiller gerçekten de
Oğuz aydını ts de ister. Bazen olmadık isimlere saçma sapan paralar verdikleri oluyor. Bi bakarsın bi anda 5 m euro bons 1.5 m euro maaşla imzayı attı diye haber çıkarOğuz Aydınla ajax da ilgileniyomuş Kerem gidiyosa kesinlikle yaptırmamak lazım. Okan hocanın sistemine çok uyacak bir adam. Pres yapmasını biliyor, fizik kalitesi yüksek ve iyi bir takım oyuncusu bir Barış Alper çıkmaz ama Rashica etkisi yapabilir yabancı sınırının 12ye düştüğü yerde çok değerli