Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu şikecilerde fenerasyonun uyguladığı harcama limiti yok herhalde. Sadece Mou için yıllık 20 milyon euro deniliyor. Gene bir sürü isim sayılıyor. Devletin buna el atması lazım. Resmen bir şeyleri aktan karaya çeviriyorlar. Bunların güzellik merkezi açanlardan ne farkı kaldı şimdi.

Ülkedeki tüm kanunlar bize işler. Bunlara gelince kimse görmez. Yazıklar olsun.

Şimdi gerçekçi olmak lazım Fenerbahçe Mourinho hamlesi ile beti yükseltti. Bizim de hamlelerimizi bu doğrultuda yapmamız lazım. Tamam x adama 10, y'ye 20 sıkıp alalım diyemeyiz gerçekçi de olmaz ama en az iki kursunumuz olur muhtemelen hem bunu hem de scout ekibine güveneceğimiz atislarimizi riski en aza indirecek, listelerin başında olan oyuncuları alarak geçmeliyiz bu seneyi. Umarım, başarabiliriz.

Ndombele veda etti mi

Erdenin zaniolo morutan işlerinden sonra korku sardı beni göte gelmeyelim

Transfer toplantısında olmaması bir işaretti sanki. Çünkü orada görevde olacak olsa o transfer toplantısında olurdu herhalde. Onun dışında dijitalleşme gelince Özbek'in Bütçe kongresinde dediği dijital projede son aşamaya geldik yakında lansmanı olabilir demesi geldi. Nerede bu lansman ve proje? Dijitallejme konusunda geride kaldık özellikle artık şu resmi site değişsin bir zahmet ya bunlara Divan'da değinilmemesi de kötü saçma şarap fiyatları falan konuşulacağına bunlar konuşulsa keşke.

Nmecha durumunu takip ediyomuşuz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kiralıktan dönecekler De var kanat rotasyonu nu azaltmak zorundayız zaniolo ziyech zaha kerem barış yunus Yusuf tete bu rotasyon 4 kişiye düşmeli . Önce gidecekleri göndermek daha sonra transfer yapmak en doğrusu .

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nöbetten uzaklaştırıldım bilgi verememiştim

Süleyman Rodop: “Galatasaray, Mauro Icardi’nin arkasına 2 santrafor daha almayı planlıyor. Bu isimlerden biri genç Türk, diğeri ise yabancı olacak.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt