Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süleyman Rodop: “Galatasaray, Mauro Icardi’nin arkasına 2 santrafor daha almayı planlıyor. Bu isimlerden biri genç Türk, diğeri ise yabancı olacak.”
Şu an kimsenin net bir şey bildiğini sanmıyorum. Daha dün sol bek de alınacak diyorlardı bu gün ise Dubois'in hala bizde olduğu akıllarına gelmiş sol bek alınmayacak yabancı diyorlar oysa zaten yabancı sol bek alınmayacak Dubois'te gidecek yüksek ihtimal yeni yabancı kuralında.

Geçtiğimiz sezon Kumbedi vs Senaya vs Assignon
kumbedi vs senaya vs assignon.webp

Muslera
XXX Sanchez Abdülkerim XXX
Torreira XXX
XXX XXX Barış
Icardi​

iskeletimiz budur. 5 tane a kalite adamla rakipleri yine iptal ederiz. soru isareti olan tüm adamlari sildim.

Aklın yolu bir.
Hep söylerim öyle 8-10 adam alıp çorba yapmayacaksın transfer dönemini..
Genel anlamda Çok ciddi gelirimiz olacak ve sadece yatıp kalkıp bu beş adamı özenle seçip parayı yatırmalıyız.

Biz şampiyonluk yolunda diğer klüplerin her zaman bir adım önündeyiz.Hem winner oluşumuz hemde artık bu ülkenin en büyüğüyüz.Çok ciddi her anlamda vizyon farkı var aramızda.

Şampiyon olmak için Bitik morinhoyu milyonlar yatırıp almak vizyon işi değildir.Tam tersi vizyonsuzlukdur.İnşallah alırlar.

Bu forumdada genel kanıda bu teknik adamlara bu kadar paye verilmesinin anlamakda zorluk çekiyorum.Bu ülkeye ne teknik adamlar geldi yahu.
Omurgasız İsmail dediğimiz adam kaç puan topladı.

Şampiyonluk transfer dönemindeki planlamadan ve doğru oyuncuları almaktan geçer.Biz geçen seneki dönemde bunu büyük oranda doğru yaptık ve son sezon çok kötü geçirsekde ilk sezonki başarılı operasyon bizi bu senede götürdü.

Biz bu dönemlerde basit hatalar yapmayalım bunlar şampiyonluğu ancak rüyalarında görürler.
Ayrıca bu limit işinin peşini bırakmamalıyız.Bunlar batık haldeler.Yüksek bonservisler yıllık ücretler vermeleri mümkün değil.
Bakıyorum namussuz medya bundan hiç bahsetmiyor.
Ulan bizde inanılmaz projeler var.Her sene şampiyonlar ligi getirisi oluyor..Muazzam tribün gelirleri,oyuncu satışları ama bu namussuz medyaya göre para yok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mevcut transfer komisyonu aynen devam edecek diyorlar. Fatih Demireli, Ayhan Akman vs. Başlarında Erden Timur'un olup olmayacağı belirsiz. Erden Timur bırakırsa ekibin başında İbrahim Hatipoğlu olacakmış. Mehmet Özbek'ler, Cenk Ergün'ler vs. olmayacak diye anladım. Bir nebze rahatlattı bu info.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt