Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda Özkurt: "Cenk Ergün geçtiğimiz hafta Michy Batshuayi'nin menajeri ile görüşme gerçekleştirdi. Sezon sonu serbest kalacak Belçikalı futbolcu, yıllık 5 milyon Euro ve yüksek miktarda imza parası talebi oldu."
yallah git bjk versin sana o paraları.

Aslında Araplar dan eşek yüküyle para almasa Brozoviç tam olarak bize uyacak adamdı ama işte maalesef..

Icardi'nin yanına daha genç ve potansiyelli bir forvet bulunabilir. Batshuayi iyi oyuncu ama yedek için biraz lüks olduğunu düşünüyorum Bakambu tarzı ama daha genç bir forvet iş görür bence.

Bugün BB dahil bütün borçlarımızı sıfırlasak bile ülkeden kazanılan TL gelirlerle öyle 25m-30m luk falan uçan kaçan adamlar alamayız biz.
Bunun için en 5 sezon üst üste karlı oyuncu satışları ve cl ye katılım sağlayabilirsek ancak o zaman gündeme gelebilir belki.
Mevcut şartlarda Torreira gibi fırsat transferi bulabilirsek ne ala. Bunun dışında scout transferinde Boey önemli bir referans. Fransa ligi talan edilmeli.

Bunun için en 5 sezon üst üste karlı oyuncu satışları ve cl ye katılım sağlayabilirsek ancak o zaman gündeme gelebilir belki.
zaten önemli olan nokta bu - CL istikrarın olması lazım. Buna 3 - 5 yıllık süreçte Florya'dan gelecek gelirin bir kısmını yatırım mantığında futbola dönüştürebilirsen o yapıyı kurabilirsin. çok ciddi disiplinli trasnfer politiaksı şart.

olmazsa olmazında altyapın .. çok iş var orda . hem tesis - hem genç oyuncunun kulübe bağlanması - istemesi gibi şeyler şu an bizde yok. buradan 2 sezonda bi 2 3 oyuncu yaratabilirsen çok rahat edersin.

Boey in yerini boey ile dolduralım en azından 1 sezon kiralık gelsin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada Thuram, Fofana gibi adamlara 20 m euro bonservis falan vermek doğru ve düzgün değerlendirilmesi gereken işler, kesinlikle o bedelleri ödeyeceğimizi sanmıyorum ama bu bedeli verince o oyuncu her maç fark yaratmak zorunda ve bu iki oyuncu da bence öyle aşırı versatile değiller, belli işleri iyi yapıyorlar.

Orta saha için 2li oynadığımızdan dolayı buna uygun orta saha bulmak çok zor ama ben olsam profil olarak Emre Belözoğlu gibi birini arardım.

Torreira profilinde bir orta saha daha asla istemem, takım olmak istiyorsak öndekilerden savunma katkısı almak zorundayız, çift 6lı yapı buna sekte vuruyor ve oyun kurulum kalitesini de düşürüyor. Kaan varken bu çok yaşanmadı çünkü Kaan kesiciden çok pasör özellikli bir adamdı.

emre mükemmel bir profil de emre gibi adamlar çok daha pahalıdır thuramlardan diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt