Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.101
- 10.495
- 1.303
İlkay'ın Türkiye'ye gelme ihtimali varsa biz alırız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu iş olursa bir daha " ben GS nin kopegiyim " dese bile hiçbir topcuya inanmam
İlkay nasıl captan düşmüş adam geçen sezon la liga da en fazla pozisyon üreten oyuncuyduİlkay henüz Mesut gibi çaptan düşmüş oyuncu değil rahatlıkla Avrupa da üst düzey oynar 2-3 sene daha
34 yaşında olduğuna bakmamak lazım en az 2-3 sene daha büyük takımları sırtlar İlkay
Yolu düşmez buralara ne bize ne başkasına
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kemalim acilen Türkçe dilbilgisi çalışmalarına baslamalisinİlkay nasıl captan düşmüş adam geçen sezon la liga da en fazla pozisyon üreten oyuncuydu
Bir daha okuİlkay nasıl captan düşmüş adam geçen sezon la liga da en fazla pozisyon üreten oyuncuydu
ben hiç beğenmedim knk, kazmanın teki, bu sene fb maçlarını izledim kaçırdıklarını bizde yapsa küfür şov olurdu.koparmasın - batshuai adamların hediye puanları haricinde kazanma faktörlerinden belki tekiydi kulübeden gelerek. bassın gitsin ülkeden![]()
geçen sene yanılmıyorsam istemiştik kendisi gelmemişti. iyi topçu buralara gelmez.Çift forvet oynayacaksak David Datra Fofana'yı satın alma opsiyonuyla kiralayalım.Chelsea haberlere göre 1 tane forvet daha alacakmış.Sevilla bu oyuncuyu takipte..