- 3 Haziran 2015
- 56.742
- 65.878
- 4.143
@Gokhan Yamanli özür dilerim yanlış okumuşum 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Apokerim iki tane first class stoperin elinden aldı formayı ya. Onu diyorum. Yabancı bi oyuncu yedekte bekleyecekse yerine oynayan adam Apokerim gibi olmalı yani.iyide olacak - Apokerim'i mi yedekleyeceksin tüm sezon stoper alıp misal.
BAY gitmezse (gider bence ama) o seviyede yabancı kanat almazsın ki
Dubois iki bekinede yedek olarak kalabilir.
Morutan bu listede mi değil mi emin değilim - A.gücü düştü bide. ama adam yarım sezon kafadan iptal zaten. olmasaydı Tete'den daha iyi kanat yedeği olur derdim.
12 de 12 ilk 11 yabancı hem maaş bütçesinde seni zorlar - hem kaliteli yerlilerini negatif etkiler.
Adamlar bize zaha kitleyip kamada'miza çöktüler
O zamanlar Chelsea talipti aldılar şimdi yüksek ihtimalle yine kiralayacaklar.Sevilla yerine bize gelme ihtimali daha çok fazla..geçen sene yanılmıyorsam istemiştik kendisi gelmemişti. iyi topçu buralara gelmez.
Davinson 20 civarı teklif gelirse gönderilir bence. Stoper de bakılmalı. Abdülle uyum içinde olacak stoper olmalı birde Abdül bu sene pek güven vermedi ya oraya da takviye olabilir gibi.Ve umuyorum ki ihtiyaçlarımız dışında aşırılığa kaçmayız
Transfer çılgınlığını artık bir yana bırakmak lazım
muslera, davinson, abdül(nelson), köhn, toreira, mertens, barış, icardi
kemik kadromuzun etrafını güzelce süslemek lazım
merkez os*
sağ bek *
yedek sf , kerem ve zaniolo'nun gitme kalma durumuna göre kanat transferi
Dursun transfer yapmicaz bankalar birliginden cikicaz falan diyebilir
Hicbir transferi kotu transfer olarak yapmadigin icin bu bi secenek deildirkötü transfer yapmaktan daha kötü bir seçenek değildir
Lig özelinde yeterli bir takviye - 2 li forvetede dönersin , forvet arkasınada koyarsın .ben hiç beğenmedim knk, kazmanın teki, bu sene fb maçlarını izledim kaçırdıklarını bizde yapsa küfür şov olurdu.
bende matematik belli yavApokerim iki tane first class stoperin elinden aldı formayı ya. Onu diyorum. Yabancı bi oyuncu yedekte bekleyecekse yerine oynayan adam Apokerim gibi olmalı yani.
Çünkü 12 yabancı olacak ve 11i aynı anda oynayabilecek.