Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acil gidecekleri postalayalım da sonra transferlere daha 1 ay zaman var.

Net temizlik şart.

İcardi, Muslera, Torreira, Nelsson*, Sanchez*, Mertens, Köhn* bunların dışındaki herifleri önce bir postalayalım.
Sonrasında bunlardan gidecek olan çıkarsa ki yıldızlılar olabilir ona göre takviye yapılmalı.

Zaha ve ziyech ikisinin durumlarını da değerlendirmek lazım. Mourinho hamlesi belki burayı ciddiye almalarına sebep olabilir, kafa burada olmayacaksa da kulüp bulmalarını sağlamak lazım.

bende matematik belli yav

12 hakkın var
2 ya da 3 max rotasyon düşük maaş yabancın - 9 -10 tane ilk 11 hazırda yabancın olur - kalanı kaliteli yerli hamle oyuncun.

yapı bunun dışına çıkmamalı - maaş dengesi önemli o açıdan (icardi hariç tabi - istisna adam o)
Şunlar net boey hamlesi gibi olmalı. Fizik çok önemli bu ligde.

Griezmann alman asıllı olduğu için gurbetçi sayılır

Keciorenli baris sozde dunya starlari zaha ve zanioloyu seyinde salladi.

İstediklerini alsinlar hicbir oyuncunun performansi garanti degil

Biz gecen yilki avelliklerimizi yapmayalim sadece ihtiyaclarimiza gidelim yeter

8 numara, sağ bek, 10 numara, forvet. olmazsa olmaz bölgeler buralara parayı akıtmayacaksak işimiz var demektir.

Dursun transfer yapmicaz bankalar birliginden cikicaz falan diyebilir
eylül 1e kadar ilkay, grizman,thuram oyalanırız sonra yönetim istifa sesleri

dursun açıklama yapar bankalar birliğinden çıkacaz o yüzden transfer yapamadık kadromuz iyi falan filan

eylül 10 abdürrahim albayrak: çasımpaşa çulübüne teşekür ediyoruz çoh iyi bir orta saha alduk aytaç evladum hoş celdun.

eylül 1e kadar ilkay, grizman,thuram oyalanırız sonra yönetim istifa sesleri

dursun açıklama yapar bankalar birliğinden çıkacaz o yüzden transfer yapamadık kadromuz iyi falan filan

eylül 10 abdürrahim albayrak: çasımpaşa çulübüne teşekür ediyoruz çoh iyi bir orta saha alduk aytaç evladum hoş celdun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt