Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E0vCVLZWEAIhSrD.webp

-Burhan Can Terzi: “Galatasaray, transferde bu sefer işi sıkı tutuyor.. Sağ bek ve box to box kaliteli bir orta sahayı kampa yetiştirecek.”

“Galatasaray, iyi bir teklif gelmesi halinde Zaha ve Tete’yi elden çıkarma kararı aldı.”

"Ben Galatasaray'da gönderilecek oyuncular sonrası transferde düğmeye basılır diye tahmin ediyordum ama kulüptekiler, 'Transferi erken bitirmeliyiz, geçen sene gibi son dakikaya bırakmamak gerekiyor' dediler. Galatasaray kampa transferleri yetiştirmek istiyor."

Daha dün ismini verdiği adam arsenal'e gidiyor.

Yedek santrafor işini çözmek de bizim için büyük sıkıntı. Hangi profilde biri alınacak ?
Dünyanın transfer açısından en zor mevkisi ‘yedek forvet’ tartışmasız. adam yedek kalacağını bilerek geliyor çünkü.

Bayern yıllarca lewa ile Tottenham Kane ile Madrid benzema ile bunun sancılarını yaşadı dönem dönem. Biz de icardi ile bu zorluğu yaşayacağız.

Geçen sene Roma, ondan önce Sevilla kimle ilgilensek onlar da girdiler, bakalım bu sene beddualık takım kim olacak.

Hiçbir şey olmazsa sabah olur
Bugün olmayan yarın olur

Fazla takılmayın allah inananların yanındadır

West Ham Luis Guilherme diye bir genco icin 30 milyon teklif etmis. O da sag kanat olarak oynuyormus.

Kolpinha Twitterde Emin icin 2,5 + 7,5 milyon sartlara bagli bir teklif geldi diyor. Kabul etmemissiz.

Bu dönem sonrasi bir daha sartlara bagli adam yollarsak söverim. Anca yolladigimiz oyuncu ilk macina ciktigi an opsiyonu cekme kabul edilir. Baska türlü etmezdim.

Yabancı sayısı 12 iken bazı mevkiler illa ki yerli olacak 12 nin 8 si hazır zaten muslera sanchez nelson köhn torreria mertens ziyech icardi

Kalan 4 yere de torrerianın yanına orta saha sağ bek yedek forvet ve yedek 10 no ve kanat oynayabilen biri olmalı yani dubois falan kalmaz yer yok çünkü bu 4 transfer çok önemli hata yapmamak lazım 4 ünün de verimli olması gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt