Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu arkadaşlarla vedalasacaksak maaş bütçemizde baya rahatlayacak.

Screenshot_2024-06-01-18-11-15-882.jpeg

Edit 1. Toplam 42m görünüyor maaş bütçesi (vergi vs hariç net)

Edit 2: berkana az zam yapın yav.

-Burhan Can Terzi: “Galatasaray, transferde bu sefer işi sıkı tutuyor.. Sağ bek ve box to box kaliteli bir orta sahayı kampa yetiştirecek.”

“Galatasaray, iyi bir teklif gelmesi halinde Zaha ve Tete’yi elden çıkarma kararı aldı.”

"Ben Galatasaray'da gönderilecek oyuncular sonrası transferde düğmeye basılır diye tahmin ediyordum ama kulüptekiler, 'Transferi erken bitirmeliyiz, geçen sene gibi son dakikaya bırakmamak gerekiyor' dediler. Galatasaray kampa transferleri yetiştirmek istiyor."
vala acele etseler iyi. gecen sene avusturyaya giden 35 kisilik kamp kadrosundan 9 tane takımda olan oyuncu varmıs. 10 küsür tane u19 dan adam götürdük kampa. sezonda tek macları yok. o yüzden isme cisme bakmadan hedefler dogrultusunda transfeler yapılsın kampa yetistirilsin.

sezon bası maclarına bakın hepsi zorla kazanılan maclar. bi seker iki seker üçüncü de patlarız. sezonun kırılmaları 2-3 maç sacma verilen puanlarla baslıyor.

bu sene sampiyon olduysak oralarda takılmadığımız için olduk. her sene aynı sey yasanmaz ama.

Ekli dosyayı görüntüle 246264

berkan kaan baya az alıyor harbi ya.

zaha olviiera ndombele ziyech rakamlarına bakınca isyan cıkarmamaları karakterlerinin iyi oldugunun göstergesi.

şu 4 ismin senelik maliyeti 10m avroyu geciyo olaya bak. sergio ve ndombele full zarar zaten.

muslera

wanbissaka --- nelsson --- sanchez --- köhn

veerman --- torreira

bay --- de ketelaere --- zaha

icardi

kulübe: mertens, ziyech, güwenç, bardakcı, demirbay, kutlu, kayhan

berkan kaan baya az alıyor harbi ya.

zaha olviiera ndombele ziyech rakamlarına bakınca isyan cıkarmamaları karakterlerinin iyi oldugunun göstergesi.

şu 4 ismin senelik maliyeti 10m avroyu geciyo olaya bak. sergio ve ndombele full zarar zaten.
Kaan'a düzeltme yapıldı bu sözleşme uzatmada vardı o da gerçi KAP açıklamaları gelmedi. Berkan'a da sözleşme uzatma ve zam gerekli yapılacak diye haberler vardı bu yaz yapılır o da.

Ekli dosyayı görüntüle 246264

berkan asgari ücrete oynuyor,
apo ve kaan çok az,
hele apo, 2 senedir ligin en iyi yerli savunmacısı, 600 bin yuro nedir yav.

öte yandan tete ve ndombele ye bak, apo olsam cinnet geçiririm.

Orta saha göbeği çok önemli bizim en büyük sorunumuz bu. Çok çabuk geçiliyordu orta sahami. 6-8 ve 8-10 oynayacak tempolu oyunculara ihtiyaç var

Gecen Abdülkerim konusunda yazmistim. Bu mesele sadece orta saha degil, ama belkide genel olarak hizli oyunculara karsi daha sakin oynayabilmemiz icin, güzel bir 8 no gerekebilir.
Torreira bazen cok yoruluyor, cok kosmasi gerekiyor. Kerem kesinlikle Lucasin seviyesinde bir oyuncu degil.

Yok daha neler. Bunun hayvan gibi maasi olur hic degmez.
Ekşın olsun diye buraya attım. Yoksa Zeki büyük kolpaci. Ben tempolu yetenekli oyuncular istiyorum

Clubbe brugge Beşiktaş maçında adamlar Beşiktaş'a 10 gol atardı forvetleri iyi degildi

Bizde fit bir İcardi o golleri atar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt