- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
Talisca kesin mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 falandırBaşkan geçen sezon da transferler ile ilgili olumlu konuşuyordu. Başkan benim için Tier 3 belki 2![]()
Sanmıyorum üstat, bu demeçler normal demeçler. Tabi transferler erken biterse özür dileriz Başkandan.Öncekilerden ders çıkarılmış olamaz mı?

Afiyet olsun cnmCafer sende lise kermesi yap napak yani.
Ben yemek yemeye gidiyorum sahne senin
hayırlı olsun diyebilirizTalisca kesin mi ?
Forumda yozgatlı yokmuşSa, güzel bi duyum alayim
Atam peki @Melikşah Aydoğan için tier kaç diyebilirizBaşkan geçen sezon da transferler ile ilgili olumlu konuşuyordu. Başkan benim için Tier 3 belki 2![]()
harylı ohayırlı olsun diyebiliriz
Barışım 31Temmuzun 15 inde filan sezonu açacağız. 21 ağustosta playyof maçımız var beyefendi. Transfer ciddi bir istir
Yok unuttum gitti bileBirşeyi çok merak ediyorum biz rakip maçında niye hiç oynamadık,niye hiç hamle yapmadık ve niye hiç reaksiyon göstermedik aklım mafsalım almıyor ,senin alıyor mu?Aklıma neler geliyor neler ama niye nasıl niçin oldu hala üstünden bi hayli geçmesine karşın niye hiç oynamadık?
Melisa midwest, raven riley, Carter Cruise, Emily Grey ve meraklısına Pamela Andersson var ne vereyim akanımaSa, güzel bi duyum alayim
Reis fb levayı alamaz geçelim hatta lukakuyu da alamaz anca kiralar chelsea 40 milyon cash istiyor yav lukakuyabiz bir dubois kalsın dedik 12 yabancı var diye ohal ilan ettiniz.
febem bats ile sözleşme uzatmış, dzeko var üzerine bir de lewandovski ile lukaku alıyor bir şey demiyorsunuz :/

Forumda yozgatlı yokmuş
forvet arıyorlar gibi sanki ama.Reis fb levayı alamaz geçelim hatta lukakuyu da alamaz anca kiralar chelsea 40 milyon cash istiyor yav lukakuya![]()