Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.734
- 90.365
- 5.003
Bir mucize olur da Thuram gelirse ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz bir dubois kalsın dedik 12 yabancı var diye ohal ilan ettiniz.
febem bats ile sözleşme uzatmış, dzeko var üzerine bir de lewandovski ile lukaku alıyor bir şey demiyorsunuz :/
Stil olarak sordum heis hangisi daha iyi olur diyeanca dombeleyi alabildik ona da 15 m opsiyon koydular
Sarr için fln 150 isterler heralde
Orası belli ama gaz alıyor iste taraftardan yine yok leva yok lukaki vs diyeforvet arıyorlar gibi sanki ama.

Onlara ek kontenjan çıkacakmış.biz bir dubois kalsın dedik 12 yabancı var diye ohal ilan ettiniz.
febem bats ile sözleşme uzatmış, dzeko var üzerine bir de lewandovski ile lukaku alıyor bir şey demiyorsunuz :/
Keşke o kadar kolay olabilseYok unuttum gitti bile
Bu dediğinin GS'de olma şansı yok. Transferler hazır derken de transfer listesinden bahsediyordur diye tahmin ediyorum.Bugünkü Anıtkabir konuşmasında sevgili başkan transferler hazır dedi.Hazır olacak demedi.Yani iş bitmiş.Açıkçası kimler geliyor çok merak ettim. Umarım bize çok faydası olacak oyuncular geliyordur.Kimler ki:Şimdiden merak uyandırdı20 haziranda birde istediğimiz 3 bölgeyide açıklıyorlarmış.Harika olur .Eğer öyleyse bizden hak razı olsun demek düşer.
O zaman transfer listesi demezmiydiBu dediğinin GS'de olma şansı yok. Transferler hazır derken de transfer listesinden bahsediyordur diye tahmin ediyorum.
Demezdi hitabet olarak ne kadar kötü olduğunu unutmamak lazım.O zaman transfer listesi demezmiydi![]()