Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.162
- 17.840
- 2.228
dursun saat basi coskuyu veriyor
sonunda sovecegimiz hadiseler yasanmaz ins
Başkanı kendinden emin gördüm. Var birseyler bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi düşünmek istiyorum .önceliklerimiz hallolsunda.Demezdi hitabet olarak ne kadar kötü olduğunu unutmamak lazım.
bu sene fener nobeti ile gececek sanirim bakalim mou hocam hangi topculari aldiracak
Bu arkadaşlar tier olarak kac

Tier 42Bu arkadaşlar tier olarak kac
Bu sefer geçen seneki ile aynı hataları yapmayacağımızı düşünüyorum. 1 tane yıldız ama genelinde scout isimlere yöneleceğimize inanıyorum ben de ama zamanlama konusunda ben GS'de bu işlerin hep geç olduğunu gördüm maalesef.İyi düşünmek istiyorum .önceliklerimiz hallolsunda.
Yanlış hatırlamıyorsam Fenerin müstakbel hocasının bize taktığı kazıklardan biriydi. Açıkçası ben hiç beğenmem etliye sütlüye dokunmayan bir karakter. Fiziği tek artısı. Hücum gücü yok denecek kadar az. Bazen onun 11 çıktığı maçları izlemek bile zul gelirdi. Yerine Porro gelince nefes almıştık.Emerson nasıl topçu? @Cihan Ağzıkara
Peşkeş olup olmadığını ihale şartları ve sonucu belirler ama model doğru değil.Seni bulmuşken soralım bu florya konusunda ne diyosun
Dursunun dediği model doğru mu yoksa bizim düşündüğümüz gibi peşkeş mi
%100 hemfikiriz.Hep söylüyorum : Hırs+ aidiyet+fundamental olsun isme vs gerek yok .isim oldumu 1000 türlü huyu çıkıyor beklenti çok yüksek oluyor oluyorda oluyor.Bu sefer geçen seneki ile aynı hataları yapmayacağımızı düşünüyorum. 1 tane yıldız ama genelinde scout isimlere yöneleceğimize inanıyorum ben de ama zamanlama konusunda ben GS'de bu işlerin hep geç olduğunu gördüm maalesef.
Erden Timur'un yerini kimse tutamaz gerçek bu ama gördüğüm kadarıyla İbrahim Bey gayet samimi bir insan, güven veren bir görüntü içerisinde. Elinden geleni yapacağından hiç şüphem yok da elinden ne kadar gelir onu bilemem.Yeni sd ibrahim hatipoglu diyolar