- 3 Temmuz 2012
- 138.025
- 86.874
- 5.338
ibrahim hatipoglu>erden timur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dursun saat basi coskuyu veriyor
sonunda sovecegimiz hadiseler yasanmaz ins
Ufuktanım ben bu renktaşlarıma Fabrizio Romano dan daha çok güveniyorum. Dedikleri bu sene olmasa bile seneye mutlaka geliyorBu arkadaşlar tier olarak kac
acunda ali koça tek kelime ha hu edecek mabat var mı sence rtaş, el pençe divan durmaktan başka bir şey yapamazali koç - acun kavgası görür gibiyim
fb taraftarı acuna erden timur çekiyor
Sazan sarmalı desene.Jesus deyince helal olsun almadık kupa bırakmadı bu sene.İsmail Kartal kovuldu, Portekizli Pereira geldi.
Pereira kovuldu, İsmail Kartal geldi.
İsmail Kartal kovuldu, Portekizli Jesus geldi.
Jesus kovuldu, İsmail Kartal geldi.
İsmail Kartal kovuldu, Portekizli Mourinho geliyor.
Mourinho kovulursa yine İsmail Kartal gelecek.
Anlaşması en zor adam hocaları şu andaali koç - acun kavgası görür gibiyim
Paylaşıldı mı bilmiyorum ancak Becali'nin açtığı Fifa davasını kazanmışız.
![]()
FCSB a pierdut procesul de la FIFA contra lui Galatasaray! | Sport.ro
FCSB a pierdut procesul de la FIFA deschis împotriva lui Galatasaray. Bucureștenii i-au acuzat pe turci că nu au plătit un bonus de un milion de euro pentru Olimpiu Moruțan.www.sport.ro
Peşkeş olup olmadığını ihale şartları ve sonucu belirler ama model doğru değil.
Muhtemelen ceplerinden para vermemek ve süreci finanse etmekteki kaygılardan dolayı vazgeçtiler.
O kadar fon mon muhabbeti oldu, son durumda gelen parayı da yer bunlar
Paylaşıldı mı bilmiyorum ancak Becali'nin açtığı Fifa davasını kazanmışız.
![]()
FCSB a pierdut procesul de la FIFA contra lui Galatasaray! | Sport.ro
FCSB a pierdut procesul de la FIFA deschis împotriva lui Galatasaray. Bucureștenii i-au acuzat pe turci că nu au plătit un bonus de un milion de euro pentru Olimpiu Moruțan.www.sport.ro
Onu bunu bilmemde çıkıp su konuları artık anlatmaları gerekmiyor mu?Erden başkan niye rahatsız da gideceğim diyor,daha Lale orta sonucunu almadan nereye gidiyor?Baba bu inşaat olaylarında Gs menfaatleri ve kişisel rant ayrışması olduğunu düşünüyorum. Erden Timur un gidişi de sanki bununla ilgili, sen ne dersin ?
ali koç - acun kavgası görür gibiyim
Yanlış hatırlamıyorsam Fenerin müstakbel hocasının bize taktığı kazıklardan biriydi. Açıkçası ben hiç beğenmem etliye sütlüye dokunmayan bir karakter. Fiziği tek artısı. Hücum gücü yok denecek kadar az. Bazen onun 11 çıktığı maçları izlemek bile zul gelirdi. Yerine Porro gelince nefes almıştık.
@Berk Can daha iyi anlatabilir ben baya önyargılıyım