- 5 Eylül 2014
- 84.478
- 70.290
- 4.513
birilerine fena giydirildi bu mesajla birlikteNapalim feramuz atomu mu parcalayalim forumdakileri çok büyütme gözünde günde 3 posta atan asosyal tipler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
birilerine fena giydirildi bu mesajla birlikteNapalim feramuz atomu mu parcalayalim forumdakileri çok büyütme gözünde günde 3 posta atan asosyal tipler
Bütün GSC forumunu itham etmek günahtır isim verelim.Napalim feramuz atomu mu parcalayalim forumdakileri çok büyütme gözünde günde 3 posta atan asosyal tipler
Ozur dilerim Ahmet kolap in olduğu liste için polemik yarattım.Ufuktanım ben bu renktaşlarıma Fabrizio Romano dan daha çok güveniyorum. Dedikleri bu sene olmasa bile seneye mutlaka geliyor![]()
Başkanları fbli, geçelim şu işleriGalatasaray, Gökdeniz Bayrakdar için Bodrumspor’a 2 milyon euro + Yusuf Demir’i (kiralık) teklif etti. (Kağan Dursun)
• Bodrumspor'un beklentisi 5 milyon euro
Ozamanda topçular elden kacacakSözleşmelerden çıkmadan yeni bir sözleşmeye girilmeyecek. Bugünden yarına olacak bir şey değil bla bla
Lilian thuram bitik halde aynenThuram bitmiş heralde
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Muğdata girersen necipe girerler cart curtOzamanda topçular elden kacacak
Sıkış makinesi başlamiş mesaiye. Tabi youtube izleyici lazim
ıları i okudum noluyo lan dedimSıkış makinesi başlamiş mesaiye. Tabi youtube izleyici lazim
Bildiğimiz şeyleri söylediler. Sağ bek ve orta saha kesin gelecek Avrupa'da piyasası olan isimler onların deyimiyle önemli oyuncular olacak. Bir tane Mertens'in bölgesine oyuncu alınacak, Kerem'in yerine oyuncu gelecek, kanat alınacak, yedek santrafor alınacak. Bir de senin dediğini tekrarladılar. Kısaca özle haber alamamışlar henüz ama işte bir şeyler demeleri lazım onlarda belli bizim bile bildiğimiz şeyleri haber diye verdiler.Sözleşmelerden çıkmadan yeni bir sözleşmeye girilmeyecek. Bugünden yarına olacak bir şey değil bla bla
ıları i okudum noluyo lan dedim