Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok mantıklı hareket edip ön plana çıkmamak lazım. Fenerbahçe ile yıldız yarışına gidersek biz kaybederiz.

2 yıl üst üste şampiyon olan takımın 3. sene şampiyon olması çok zor burada bir dönüşüm gerekli ve bu dönüşümü yaparken takımı takım yapan ve kazanma alışkanlığı edinmiş oyuncu grubunuda dağıtmamak lazım.

İlk 11 olarak düşünmeden genel takım kadrosu olarak Muslera - Kaan Ayhan - Abdülkerim - Nelsson - Toreira - Berkan Kutlu - Barış Alper Yılmaz - Mertens - İcardi bu 9 oyuncuyu bu sezon kesinlikle kadroda tutmamız gerektiğini düşünüyorum bunlara ek olarak Emin Bayram ile Yunus Akgün de kesin olarak bu sezon olmalılar. Toplamda bu 11 oyuncu takımın iskeletini oluşturup kalanlardan her tutan oyuncu için +1 demeliyiz.

Para var, reputation var şu an olmayan hiç bir şey yok. Bir daha bu günleri aramamak için çok güzel bir atılım fırsatımız var.

Davinson, Zaniolo, Tete, Zaha ve Kerem'in satışından 70 milyon euro civarı gelir elde edebiliriz, kışın Boey satışınında BB gitmesine rağmen limitlere ekleneceği kısım olacaktır bu durumda harikulade oyunculara gidebiliriz.

Alınacak oyuncularda isim bilmem tek bildiğim fiziksel kapasitesi yüksek oyuncular almamız ancak bu şekilde avrupa kupalarında iş yapabiliriz yoksa yine +15 gol yer döneriz. Hem belli kalitesi olan hem de fiziksel olarak belli baremin üzerinde oyunculardan zerre şaşmamak lazım.

Yemedin içmedin üye olup bu ilk konuyu mu açtın yav :D
1717272441315.webp

Çılgın Murat forumu coşturuyor

sağ bek 2 orta saha bir 10 no ve yedek forvet 5 transfer yeterli

Yemedin içmedin üye olup bu ilk konuyu mu açtın yav :D
Valla Şampiyon olduktan sonra bu forumu keşfettim ve üye oldum.

İlkay'ın da Galatasaraylı olduğunu bildiğim için bu haberi görünce paylaşmak istedim. Belki daha fazla bilgisi olan birisi bizi aydınlatır diye. Niye insanların ters tepki verdiğini de anlayamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt