normalde fb'nin bu tür yıldız vari transferlerine aldırış etmem ancak geçen yaz güzel bir sinyal verdiler, yaptıkları transferler bizim transferlerimizden daha başarılıydı genel çerçevede ve azımsanmayacak derecede onlar da puan topladılar hatta olympiakos maçında saçmalamasalar belki kupayı alacaklardı. biz de güçlenmemiz gereken yerde şimdiden erden timur'u kaybettik ve genel olarak transferler konusunda kültürel olarak geç kalmaya müsait bir yapıya sahip bir camiayız-geçen yıl bunun acısını fazlasıyla yaşadık- ben bu yıl şampiyonluğu mertens, barış, torreira'nın müthiş özveresine ve okan buruk'un becerisine yazarım. bizi tutan ve taşıyan genellikle bu dört faktör oldu.
mourinho? müthiş bir teknik adam ancak beni mourinho'dan ziyade delicesine, sınırsızca bütçeyle yapacakları transferler endişelendiriyor yoksa mourinho değil guardiolo olsa mert hakan'a ne yapabilir? bahsedilen talisca, lukaku, dybala, griezmann transferlerinden ikisi gerçekleşse -özellikle talisca- şampiyonluk yolunda şimdiden bir adım öne geçerler. bizim vakit kaybetmeden çok üst düzey sekiz, on numara ve kanat transferi yapmamız gerekiyor. tete, zaha, ziyech, kerem gibi belirsizliklerle dolu isimlerden ziyade nokta kanat bölgesine nokta atışı bir isme ihtiyacımız var.