Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Amrabat..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz var, top tekniği ve dribbling yeteneği kötü değil ama çok iyi yapabildiği bir şey değil yani. Tabi oyuncuyu daha iyi bilenler daha doğru yorumlayacaktır ahbAmrabat dribbling yapmak suretiynen topu ileriye taşıyabiliyor mu?
Kısa tıklarla taşımayı yapar, bu arada kötü sezon geçirdi ama sonlarda toparladı bayağı. City maçında muazzam oynadı mesela.Amrabat dribbling yapmak suretiynen topu ileriye taşıyabiliyor mu?
Bana şöyle kaptırdım mı giden bi 8 lazım.Biraz var, top tekniği ve dribbling yeteneği kötü değil ama çok iyi yapabildiği bir şey değil yani. Tabi oyuncuyu daha iyi bilenler daha doğru yorumlayacaktır ahb
Amrabatı alırsak Torreirayı mı önde kullanacağız misal?Kısa tıklarla taşımayı yapar, bu arada kötü sezon geçirdi ama sonlarda toparladı bayağı. City maçında muazzam oynadı mesela.
Lakin bu adamın iyi oynadığı tüm maçlarda rakip daha baskın oynuyor, bu da defansif yönüyle öne çıkıyor.
O yüzden bize uygun görmüyorum.
Fofana miİsmi gecenler arasinda 15M alinabilecek tek isim ve en kötü secenek.
Amrabat anca seni beni sirtinda ileri taşırAmrabat dribbling yapmak suretiynen topu ileriye taşıyabiliyor mu?
Sırf pres yapıyor diye Lucas’ı önde oynatmak da saçma. Sonra orta ikiliden skor alamıyoruz diye ağlanacak.Amrabatı alırsak Torreirayı mı önde kullanacağız misal?
Acaba Fofana gibi biri daha mı çok işimizi görür
wan bisakka + amrabat
or
fransadan genç sağ bek + fofana
?
Fransa'dan genç 1 sağ bek oyuncusu deyince aklıma Boey geliyo benim kanks yavwan bisakka + amrabat
or
fransadan genç sağ bek + fofana
?