Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12 m euro maaş alıyor adam, takımının en önemli oyuncusu, neyi zorluyorsun?

Her şeyi geçtim niye sana gelmeyi tercih etsin. 26ya kadar da kontratı var.
Öyle tabi ki 2 sene daha net sözleşmesi var ama belki bir şeylere doymuştur yeni bir macera arıyordur geçmiş mesajlarda da dedim çok çok çok zor zaten kolay değil ama ufak bir ihtimal varsa bile denemek lazım belki %0.001 ihtimal gerçek olur.

Amrabatla toreirayı kurtaracak bi 10 yok dünyada,10 noyu bulsan yine yetmez kanatların robben ribery kıvamında olması lazım ki oyun aksın,skor yükü dağılsın

X x apo köhn
Tor amrabat
Ziyech x barış
İkardi

Şu takım molde kopenhag prag gibi rakiplere karşı yine elek olur

Günümüz futbolunda oynamak yerine full pres kökleyip rakibi bozup geçiş oynayıp en hızlı şekilde kaleye gitmek çok daha etkili bir fikir tabi buna uygun oyuncular gerekiyor 1-2 tanede yetenekli ayak olmalı ki ön bölgede çilingir olsun.

Fener maçında onlar bize karşı 10 kişiyle bu şekilde kazandı pozisyon vermediler bazen mücadele edip orta alanda topları geri hızlı kazanırsan ön bölgede işi bitirirsin.

Bir tane süper moderatör gsliliğini bıraktığını açıklamış
Görevden alınız lütfen
Dünyada tek Galatasaraylı varsa
Bize de Galatasaraylılık var

Zaniolo mutlaka ikna edilip tutulmalı takımda.Kanatta 2 tane boğayla oynamaliyiz , planı projeyi anlatalım cl falan filan kalsın en azından 1 sene daha.

Ziyechi Araplara bonservis kazanarak satıp yerine Barış vari fizikli tempolu birini almak lazım. Ziyech mükemmel bir oyuncu ama istikrarsız güven vermeyen biri. As kanat olarak onu düşünüp plan yapmak büyük hata olur. 5.haftadan sakatım diyip yarı yolda bırakır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt