- 17 Eylül 2018
- 20.430
- 23.358
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gustavo hamer ismi geçiyor bilen var mı bu arkadaşı
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kim salladı kaynak?Gustavo hamer ismi geçiyor bilen var mı bu arkadaşı
Sabah ta görmüştümKim salladı kaynak?
Ben çok beğenirim.Premier lig konusunda da yazmıştım 3-4 ay önce mesajı bulamadım ama tam bizlik bir oyuncu boyu kısa biraz sadece ama Sheffield'da dikkat çeken ve iyi olan iki oyuncudan biriydi diğeri de vinicius zaten.Gelse çok iyi olur ama fazla isterler herhalde.Gustavo hamer ismi geçiyor bilen var mı bu arkadaşı
Boy konusu sıkıntı olabilir gibiBen çok beğenirim.Premier lig konusunda da yazmıştım 3-4 ay önce mesajı bulamadım ama tam bizlik bir oyuncu boyu kısa biraz sadece ama Sheffield'da dikkat çeken ve iyi olan iki oyuncudan biriydi diğeri de vinicius zaten.Gelse çok iyi olur ama fazla isterler herhalde.
evet ama aradığımız tarzda hem agresif,çalışkan hem de dripling özelliği iyi olan bir oyuncu.Boy konusu sıkıntı olabilir gibi
Cenk Ergün transferlerinde açık noktalar var.
Zamanında Tolga ve Serdar Aziz transferlerinde olduğu gibi.
Mesela Brezilya’ya daha yeni 7ye gitmiş ve kariyeri düşmüş 29 yaşında adama biz niye 1 sene sonra 8 verip geri aldık. Hem de 2 m euro net maaşla.
Belhanda ve Feghouli’ye ki ikisinin kariyeri de düşüşteyken neden 4 m euro maaş verdik?
Gomis zaten menajer önerisiydi, Mariano doğru transferdi mesela Fernando da öyle. Badou’ya neden 3 m euro maaş verdik Osmanlı’da 200 bin euro almıyordu.
Bu tip şaibelerin olduğu adamları ben kulüpte istemiyorum. 2 senedir alınan adamların hepsi aldıkları maaşlara yakın bedellere bize imza attılar, çoğu cost reduction yaptı tek istisna muhtemelen Tete idi onun da önceki maaşını bilmiyorum. Bonservis verdiklerimizin ise hepsi kelepir, rakamlara bakınca çok net görülüyor bunların hepsi.
Dribling olması burda kilit konu. Bu sene driblingçi orta saha sıkıntısını çok derinden hissettik. Kesici ayağı iyi driblingçi hızlı dönen düşünen bi oyuncu lazım bize.evet ama aradığımız tarzda hem agresif,çalışkan hem de dripling özelliği iyi olan bir oyuncu.
veryansın edemem kadereKime aldık
amacım muhalaefet değil ve ben de cenk ergün'e soru işaretleri ile bakıyorum fakat bir iki nokta ekleyelim;Cenk Ergün transferlerinde açık noktalar var.
Zamanında Tolga ve Serdar Aziz transferlerinde olduğu gibi.
Mesela Brezilya’ya daha yeni 7ye gitmiş ve kariyeri düşmüş 29 yaşında adama biz niye 1 sene sonra 8 verip geri aldık. Hem de 2 m euro net maaşla.
Belhanda ve Feghouli’ye ki ikisinin kariyeri de düşüşteyken neden 4 m euro maaş verdik?
Gomis zaten menajer önerisiydi, Mariano doğru transferdi mesela Fernando da öyle. Badou’ya neden 3 m euro maaş verdik Osmanlı’da 200 bin euro almıyordu.
Bu tip şaibelerin olduğu adamları ben kulüpte istemiyorum. 2 senedir alınan adamların hepsi aldıkları maaşlara yakın bedellere bize imza attılar, çoğu cost reduction yaptı tek istisna muhtemelen Tete idi onun da önceki maaşını bilmiyorum. Bonservis verdiklerimizin ise hepsi kelepir, rakamlara bakınca çok net görülüyor bunların hepsi.
veryansın edemem kadere
Öyleydi de skandal olmaları açısından dedim.Serdar Aziz ile Tolga alındığı dönem sanki Levent Nazifoğlu karar verici konumdaydı zira Serdar'ı aldığında verdiğimiz 4 oyuncu için bunlarında maaşını düşünce bedavaya geldi gibi bir şey demişti. Yanlışta hatırlıyor olabilirim.