Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru transferleri zamanında yapmayıp CL elemelerinde elenip fb nin CL ye kaldığı bir senaryo olursa seyreyleyin siz cümbüşü.

Sn ibrahim hatipoglunun twit altına onerılerımızı yazalım

Herkesi satip Bankalar birligi anlasmasindan CIKACAGIZ. Dursun sözünü TUTACAK.

Cenk Ergün transferlerinde açık noktalar var.

Zamanında Tolga ve Serdar Aziz transferlerinde olduğu gibi.

Mesela Brezilya’ya daha yeni 7ye gitmiş ve kariyeri düşmüş 29 yaşında adama biz niye 1 sene sonra 8 verip geri aldık. Hem de 2 m euro net maaşla.

Belhanda ve Feghouli’ye ki ikisinin kariyeri de düşüşteyken neden 4 m euro maaş verdik?

Gomis zaten menajer önerisiydi, Mariano doğru transferdi mesela Fernando da öyle. Badou’ya neden 3 m euro maaş verdik Osmanlı’da 200 bin euro almıyordu.

Bu tip şaibelerin olduğu adamları ben kulüpte istemiyorum. 2 senedir alınan adamların hepsi aldıkları maaşlara yakın bedellere bize imza attılar, çoğu cost reduction yaptı tek istisna muhtemelen Tete idi onun da önceki maaşını bilmiyorum. Bonservis verdiklerimizin ise hepsi kelepir, rakamlara bakınca çok net görülüyor bunların hepsi.
Sevgili Keramettin neden sorusuna girecek olur isek işin icinden hiçbir zaman çıkamayız kaç menejer nemalaniyor kaç idareci bu işten nasipleniyor soru işareti Diagne Amrabat Tarık camdal say say bitmez .Ve hala o zararları kapatamamaktan ötürü bankalar birliğinden çıkmaya debeleniyoruz.Y.disi oyuncularında getirememe sebepleri o fiyatlara biz getiremeyiz bahanesi.Belhandaya vermiş olduğumuz paralara Okadar iyi oyuncular getirebilirdik ki mesela Kalstrom vardı ozamanlar onun için uğraştık ama getirememistik
Bence oyuncu herzaman bulunur yeterki istensin.İsin en kötü tarafida zikrettigimiz hiçbir oyuncudan çok paralar asla kazanamadık demem o ki bir boey cikartamadik.Tamam arada tek tuk var ama Ndiaye gibi sayılar çok az maalesef.

amacım muhalaefet değil ve ben de cenk ergün'e soru işaretleri ile bakıyorum fakat bir iki nokta ekleyelim;

2017'de euro 7 tl idi, şimdi 35 tl.
o zaman sadece ligde oynayacak ve yeni yapılanmaya mecbur bir gs vardı o yüzden bazı topçuları ikna etmek için mecburen daha yüksek kontrat verilmiş olabilir.
ayrıca o zaman topçulara daha rahat kontratlar önerilebiliyordu, bu dönemde de aynısını yapacak mı göreceğiz.
son olarak ndiaye'ye 3 değil 2.75 maaş verdik ve fakat kedisi 6 ay öncesi boey satışına kadar gs tarihinin en fazla bonservis kazandıran oyuncusu olmuşu.

sonuçlara göre konuşursak, belhanda ve feghouli dışında zarar etttiğimiz oyuncu olmadı gibi pek. onlar da her şampiyonluğa ciddi katkı verdi btw.
Olur mu yahu Badou sırf o kontratlar yüzünden satıldı devre arası, Terim Donk’u çıkarmasa Selçukla devam edecektik. 2.75 olduğunu biliyorum düz 3 yazdım. Transfer operasyonundan 4 ay sonra maaş ödeyemeyecek noktaya geliyorsun buradan patlıyor zaten.

Euro az olsun Avrupa yoktu, gelirin yoktu bak rakamlarla yazayım 2.5 senelik Dursun Özbek döneminde Galatasaray 150 milyon euro zarar etti, tüm kayıtlar orada, açılıp bakılabilir üstüne 1 sene Avrupa gelirini de yaktık Aysal’dan beri gelen mevzular yüzünden.

Maicon nasıl zarar değil, net 20 m euro zarar, neredeyse hiç katkısı yok. Belhanda oynadı ama o maaş ederi değildi, Feg için de geçerli bu. Biz o kontratlar yüzünden pandemide limit açamadık, yüksek maaşlar belimizi büktü de büktü. O dönem yerliler bile çılgın maaşlar alıyordu.

Biraz yüksek vermeye okey diyebilirim ama Maiconla Belhanda’ya hem yüksek bonservis hem yüksek maaş verildi, Badou desen öyle, bunlar çok yanlış kararlar.

Bugün Belhanda’nın total maliyetine Icardi oynatıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt