Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.271
- 43.020
- 3.748
Abdulkerimi cok severim ama 3 ay sonra 30 oluyor.. 15e satmamak enayilik olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur mu yahu Badou sırf o kontratlar yüzünden satıldı devre arası, Terim Donk’u çıkarmasa Selçukla devam edecektik. 2.75 olduğunu biliyorum düz 3 yazdım. Transfer operasyonundan 4 ay sonra maaş ödeyemeyecek noktaya geliyorsun buradan patlıyor zaten.
Euro az olsun Avrupa yoktu, gelirin yoktu bak rakamlarla yazayım 2.5 senelik Dursun Özbek döneminde Galatasaray 150 milyon euro zarar etti, tüm kayıtlar orada, açılıp bakılabilir üstüne 1 sene Avrupa gelirini de yaktık Aysal’dan beri gelen mevzular yüzünden.
Maicon nasıl zarar değil, net 20 m euro zarar, neredeyse hiç katkısı yok. Belhanda oynadı ama o maaş ederi değildi, Feg için de geçerli bu. Biz o kontratlar yüzünden pandemide limit açamadık, yüksek maaşlar belimizi büktü de büktü. O dönem yerliler bile çılgın maaşlar alıyordu.
Biraz yüksek vermeye okey diyebilirim ama Maiconla Belhanda’ya hem yüksek bonservis hem yüksek maaş verildi, Badou desen öyle, bunlar çok yanlış kararlar.
Bugün Belhanda’nın total maliyetine Icardi oynatıyorsun.
umarım ders çıkarmıştır diyelim.Olur mu yahu Badou sırf o kontratlar yüzünden satıldı devre arası, Terim Donk’u çıkarmasa Selçukla devam edecektik. 2.75 olduğunu biliyorum düz 3 yazdım. Transfer operasyonundan 4 ay sonra maaş ödeyemeyecek noktaya geliyorsun buradan patlıyor zaten.
Euro az olsun Avrupa yoktu, gelirin yoktu bak rakamlarla yazayım 2.5 senelik Dursun Özbek döneminde Galatasaray 150 milyon euro zarar etti, tüm kayıtlar orada, açılıp bakılabilir üstüne 1 sene Avrupa gelirini de yaktık Aysal’dan beri gelen mevzular yüzünden.
Maicon nasıl zarar değil, net 20 m euro zarar, neredeyse hiç katkısı yok. Belhanda oynadı ama o maaş ederi değildi, Feg için de geçerli bu. Biz o kontratlar yüzünden pandemide limit açamadık, yüksek maaşlar belimizi büktü de büktü. O dönem yerliler bile çılgın maaşlar alıyordu.
Biraz yüksek vermeye okey diyebilirim ama Maiconla Belhanda’ya hem yüksek bonservis hem yüksek maaş verildi, Badou desen öyle, bunlar çok yanlış kararlar.
Bugün Belhanda’nın total maliyetine Icardi oynatıyorsun.
aynı lokasyonda daha berbat bir alternatif aklıma gelmedi şu an içincarruscaya ayıp edilmiş
Sergio kontratini yapti tekme tokat uzaklastirildi zatenumarım ders çıkarmıştır diyelim.
la daha hiç bir şey başlamadı niye korkak davranıyorlar?Yönetim yine Korkak davranıyor. maliyetli transferleri Şu an için girmek istemiyorlar Şampiyonlar Ligi play-off maçını geçip gruplara kaldıktan sonra transfer yapmayı planlıyorlar. her zamanki hikaye.
Ayrıca gidecek oyuncularda ilgili de umarım iyi pazarlık yaparlar elimizdeki asetleri umarım üç otuz paraya elimizden çıkarmayız.
Scout başarılarımızı public ortamda paylaşmayalım.Sn ibrahim hatipoglunun twit altına onerılerımızı yazalım